Ljudi, hvala vam svima sto se brinete, verujte mi da mi znaci puno. Nervozan sam kao pas i ne znam sta da vam kazem, ni ja nisam pametan. Auto je kasko osiguran, pravio sam kupoprodajni ugovor platio prenos ali nisam preveo saobracajnu na sebe jer registracija istice krajem juna a i kasko. Kasko polisa je vazeca u DDOR-u. Idem sutra zajedno sa bivsim vlasnikom u DDOR da podnesemo zahtev, uzeo sam svu dokumentaciju iz mup-a i kazu da se isplata ceka mesec dana. Sve u svemu tezak bedak, cisto sumnjam da ce se traziti otkup a inace sve preko 1000e se ne isplati davati jer sam na gubitku sa polisom 1500e.
Imao sam dosta opreme u kolima, bezicni mikrofon od 500e i kablove od oko 150e. Muziku necu ni da svrstavam u tu stetu.

Jos jednom hvala svima i bicete informisani o ostalim detaljima. Ovo obavestenje nisam stavio iz razloga da ce mozda neko pronaci auto, jer realno to je velika slucajnost, ali nije lose da ostali clanovi budu vise na oprezu jer krizna vremena donose ponovo kradje. Vrlo je bitno da stare zedere zamenite novim.
U svakom slucaju idem na par