Hvala Igore

Bolje nego sto je bilo
Kosta, smetalo mi je malo, na primer, umesto imobilajzera meni je svetlela lampica EPC, a lampicu za grejace nisam imao. Sad je sve na svome mestu, sve pokazuje i radi kako treba
Bocanac, hvala puno

Do 60 km/h je sve isto. Sve sam uporedio i zapisao, ima male razlike posle, ali uvek imam tacnu brzinu na climatronicu
Kad mi pise na ovom da idem 100, idem tacno 110, kad pise da idem 120, idem 125
Strbac, evo da cujes ceo moj put oko nalazenja podloge
Nadjem ja celu tablu, sa dizela na koju je vec napakovana nova podloga od benzinca. I dogovorim se sa covekom da je kupim celu, ali mu objasnim da on bez table nece moci da upali auto. Nije mi verovao, i kad je video da ne moze, pozvao me da sacekam neki dan, dok mu ne stigne cela druga tabla. Stigne njemu cela druga nova tabla, sa ovom podlogom za dizela, i nisu mogli da je ukodiraju jer je IMMO2, a na autu je imao IMMO3. Da je obrnutno moglo bi. Stavi on tu tablu koju je kupio na oglas, i nju kupi clan foruma regrut

A ja kupim podlogu sa benzinca, kao i prednju masku sa ovim prstenovima unutra, i napakujem to kod sebe. Covek ostavio samo glavnu jedinicu table da bi mogao da vozi auto.
I sad se samo zamenim sa regrutom, jer njemu treba za benzinca a meni za dizela. Spanska serija, ovo se ne bi poklopilo narednih 1000godina.
Sad imam na autu, na moju tablu napakovanu drugu podlogu, i prednju masku, a u sobi mi stoji, moja original maska sa mojom podlogom, set kazaljki, dugmici za sat i kilometrazu, to cuvam za nedaj Boze, ako zatreba nekad