Evo malo da napisem nesto

Golf je super, plocice zamenjene, uskoro se menjaju ulje i filter... Nego nesto zvecka iz pravca zupcastog, kao spaner jedan da mi se cuje, moram da proverim to, na dodavanje gasa pocinje da zvecka.
Pukle su mi 2 prednje gume u roku od mesec dana, na isti nacin skroz. Sa unutrasnje strane. Prvo desna, pa leva. Da li zato sto su zimske, pa su se zagrejale i pukle ili je nesto drugo u pitanju, DOT je kraj 2008. godine, tako da nisu nesto mnogo stare da bi se to desilo, sara je bila 5-5,5mm sigurno Mozda sam trebao azotom da ih napunim, jbg

Ovo su parcici gume jer kad sam video da se otvorila sa unutrasnje strane, znao sam da je za bacanje pa sam se vratio tako kuci nekih 500 metara...

Pre neko vece stajem ispred kuce, osecam pri ulasku u ulicu da auto pocinje da mi vuce u levo i da bas oseca rupe na toj strani, izadjem, kad ono guma ispusta na sve strane jos uvek, sva sreca imala je vazduha malo pa nisam felnu pokrivio nigde
Ispucale obe skroz po obodu i to sa unutrasnje strane gume koje je tamo do amortizera...