meni jos uvek nije trebao , moj je za sad ok , do duse sa par posekotina od noza (pa sam stavio silikon)....... Ali sam zato vredno skupljao brojeve od ljudi koji to rade , neke sam zvao cisto informativno . Tako da sto se cene tice , to ce te zadovoljstvo kostati 200 - 350 evropskih sarenih papira. Moj ti je savet da ako imas kesa , ljude i zivaca , naruci ga iz nemacke (original). A ako nemas nikog ko bi ti mogao posredovati u takvoj akciji , kontaktiraj Sandokana sa ovog foruma , mozda ti moze on pazariti...
Evo i tih brojeva , pa kome treba nek izokrece telefone , ali pitaj od kog materijala siju , da ne bacis bezveze 200 eur za neko sranje...
Mrzi me da brisem nepotrebne komentare , ovo je sve kopirano iz raznih oglasa i dopisivao sam kako sam stigo...
Izrada TENDI (pvc ili akrilno platno) staticne i pokretne,
kao i CIRADE ZA CAMCE i KROVOVI ZA KABRIOLETE,od Vaseg ili
naseg materijala.Uvek mozemo da se dogovorimo.Kvalitna izrada
u dogovorenom roku, i povoljno. Besplatni saveti!Pozovite
ili pisite! tendebeograd@gmail.com ili 063-8245-845
021 633 74 52 ljudi rade sta oces od tapaciranja,jedni od naj boljih u zemlji ako ne i naj bolji
Krov za 1 golfa , pazova , decko pravi krovove za 200 e 064/2787875
Izradjujem originalne krovove kabrioleta i preradjujem celokupni
enterijer automobila.Tel: 0642175968
Servis za popravku auto sibera, panorama i kabriolet krovova kao i zamena
svih vrsta dihtung kedera.
Novi Beograd Slobodan 064/3053056
3863194 3863190 Bata ili Zoki Autotapetari radili su slicne stvari pitaj za pomoc
PVC krov za Golf I kabriolet, crne boje, nov, 300 EUR. kontakt 064/617-8540
KROVOVI ZA KABRIOLETE, IZRADA ZA SVE MODELE. 064/1318-478
SEDIsTA kadice, plafon, autopresvlake i 3m kabriolet platna, za VW Golf I. 011/210-7827
Nadam se da sam bio od pomoci

, javi obavezno sta si uradio .... i sta ti je ko ponudio ...
Pozdrav