Ja licno jesam imao par zeznuti iskustava, mada uvek ako radim neki posao sa nepoznatom osobom koju niko i ne zna sa foruma... ja se malo bacim u pricu sa njim pa brzo otkrijem kakav je... Za ovo Dautovica sto je uvalio Zeki amorte sam odma znao kakav je, jel smo napravili dogovor koji je on ujutru menjao i nije smeo da posalje amorte prvi i nazivao me MAGARCOM sto ja necu prvi da mu saljem... I upozorio sam par likova koji su bili zainteresovani ali me nisu slusali, mislisli su da lupam... Eto sad...
U ovo vreme ovako prevariti ljude nije nimalo naivno, ipak je ovo vreme kad se tesko dolazi do para i svi manje vise jedva sastavljamo kraj sa krajem....
I sad neko da te tako zezne, mislim da ovo nije nimalo zdravo po njega ni bilo koga ko to radi....
Plus sitne su to sve stvarcice da bi trpio posledice koje ce sad da snosi, ajde sto je obrukao obraz, nego sto verujem da ce krivicno odgovarati za ovo jel je velika kolicina ljudi u pitanju koje je prevario, a isto tako mislim da ce dobiti i po nosu jel ne verujem da svi imaju strpljenja kao ovaj Gedza sto ga je navatao na kulturan nacin...