Autor Tema: Cudan problem golf 5 Instalacije , kablovi , osiguraci  (Pročitano 533 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže cipii

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Golf 5
Cudan problem golf 5 Instalacije , kablovi , osiguraci
« poslato: Mart 22, 2025, 09:10:27 pre podne »
Pozdrav , zamenio sam gornju konzolu za svetla i siber , radilo je sve kako treba neko vreme , medjutim , crklo je ambijentalno osvetljenje , za Konzolu na nebu vise ne svetli crveno , na krugu prekidaca za svetla ne svetle pozicije za sledece: dnevna svetla , pozicije , ono kad je ugaseno svetlo itd generalno ceo taj kruzic ne radi , ne svetli ESP crveno , i ne svetle one bubice za visinu farova , i za osvetljenje u kabini. Zamenio sam svetlo u upaljacu pa je proradilo sve na jedan dan , onda u medjuvremenu je ponovo crklo i zamenio sam celu pikslu , neki decko mi je prckao po osiguracima , i od tad mi svetli check engine za maf senzor , stavljen je nov , al ga cita kao mrtvog ne dobija struju , a sad ne mogu da otvorim siber ne radi prekidac nit bilo sta svetli , a osvetljenje kabine radi i automatsko i kad kliknem lampicu za vozaca i suvozaca , malo
je konfuzno sve ovo zato sto se dosta stvari poremetilo i ne znam sta da radim , ako imate preporuku nekog dobrog elektricara ili neko ko poznaje golf 5 dobro , u pitanju je 1.9 TDI 66kw hvala u napred.

PS upravo mi je crkla brava gepeka , jedan dan nesto novo crkne.
« Poslednja izmena: Mart 22, 2025, 02:24:31 posle podne od strane Modus »