Autor Tema: Problem kod 1.8t auq 180ks Molim za pomoc  (Pročitano 1043 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ilija20

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Audi A3 8l 1.8t 132kw AUQ
Problem kod 1.8t auq 180ks Molim za pomoc
« poslato: Februar 25, 2025, 07:56:08 pre podne »
Pozdrav narode, U pitanju je audi a3 2002 godiste sa motorom 1.8t oznake auq, 180ks, kupio sam auto bio je sav pobrkan sto se tice n75 evap i pcv nista nije dobro bilo spojeno, ja sam auto vratio u fabricko stanje, spojio sam sve kako treba uz pomoc coveka sto je doktor za 1.8t preko video poziva... Problem je sledeci kada sam resio sve, auto u voznji povuce do 2500rpm-3000rpm i tu zabode i pocne da trza, trokira, i da puca iz auspuha, U mestu kad radi kad zaturiram ode do 4-5 obrtaja, i i tu zabode i puca, Zamenio sam sledece, Pumpu goriva, Bobine, Svecice, N75, Lambdu sondu, regulator pritiska goriva, medjutim na autu se desava isto.. Vise ne znam sta da probam/uradim, Moze li neka pomoc ko se sreo sa istim problemom pa da mi pomogne, jer cu zapaliti ili sebe ili njega... Zaboravih da kad se otkopca n75 auto prestane da trokira ali ne ide kako bi trebalo, ili kada se skine crevo sto ide u diverter isto ne trokira vise ali ne ide kako bi treba takoreci nema sav bust koji bi trebao da ima... Hvala svima unapred.. Zivim na selu gde nemam u okolini od 100km nekog ko se razume u 1.8t.. Evo link na yt sta se desava, to se i u voznji isto tako desava samo sto pocne na 2500-3000 hiljade, i da ne zaboravim kada postepeno dajem malo po malo gasa ne desava se..
LINK!!! https://www.youtube.com/shorts/v3ZLmRU9tLI

Van mreže Madison

• Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Auto: mk1 cabrio GTI 16v, Golf 5 GTI
Odg: Problem kod 1.8t auq 180ks Molim za pomoc
« Odgovor #1 poslato: Februar 25, 2025, 10:50:26 pre podne »
Je li auto cipovan i da li imas dijagnostiku da ocitas greske? Sigurno ce nesto izbaciti.

Meni se na 2.0 TFSI desavalo da nece preko 5000 obrtaja kada je crkao senzor radilice, mada je auto isao skroz normalno i na tih 5K kao da lupi u blokadu.

Van mreže VladaNS1.8T

• VW Početnik
  • Auto: EX NB 1.8T, B5.5 96kw
Odg: Problem kod 1.8t auq 180ks Molim za pomoc
« Odgovor #2 poslato: Februar 25, 2025, 12:20:54 posle podne »
Zameni instalaciju do bobina i konektore. Ispucaju od godina i toplote i onda problemi...

Poslato sa BRP-NX1M pomoću Tapatoka