Malo me bunilo sto je link sa ... skoda-auto.com ... pa sam odlucio da je bolje pitati nego nesto pokarabudžiti.

Kako god bilo nas dobri prijatelj AcoVW je uradio pravu stvar i obezbedio nam ispravnu informaciju i link za skidanje poslednjih mapa za određene uređanje u VW vozilima.
HVALA, veliko hvala.
Mape koliko sam na brzaka video imaju novi put za motorna vozila od ŠA do LO.

Instalacija trajala 80-ak minuta i to zato jer nije bilo nikakvog zvuka ili signala da se nesto desilo.
Dosadilo mi cekati u kolima pa sam ugasio auto. Onda sam ga posle 20-30sec upalio i mape su bile stare.
E, onda ugasim kola i sacekam 5-6minuta max, upalim kola, upalim multimediju, udjem u podesavanja i pogledam info kad ono tamo pise 25.6 ...
Učitalo se i instaliralo.
Definitivno ću sledeći put mnogo kraće čekati, 30-ak min max, ugasiti i sacekati 5-6min pa pogledati da li su nove mape instalirane.
Verovatno brzina ubacivanja zavisi od brzine same fleske, brzine citanja sa fleske, pa sto je brza fleska to krace traje ubacivanje.
Moja SanDisk fleska, usb-c i usb-A (dvostrana, sa dva konektora, ima ih kupti kod nas), podrzava citanje sa fleske do 400MB/s sto je baš mnoooogo brzo (narocito ako to auto podrzava).
Inace fleska je prilikom vađenja nakon 5 minuta da nije radilo auto, bila baš vruća, jedva za drzanje u ruci.
Da podsetim ovaj update mapa je
25.6 nije 25.5 kako je verovatno greskom napisano prilikom postavljnaja linka.
Još jednom veliko hvala.
p.s. Da li se sledeći update moze ocekivati tek dogodine, opet kao 26.6 i sl. u neki letnji mesec?