Autor Tema: Passat B7 - Kessy(Keyless) - Key not in range  (Pročitano 3310 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže toshibazenica

• VW Početnik
  • Auto: Passat B7 2.0 4 Motion
Passat B7 - Kessy(Keyless) - Key not in range
« poslato: Decembar 17, 2023, 05:04:34 posle podne »
Pozdrav, juce mi je od jednom prestao raditi sistem zakljucavnja Kessy na dodir steke auta tako isto i paljenje auta na dugme bez kljuca.Samo mi izbacuje Key not in range, kljuc samo ubacim i onda mogu upaliti na dugme iizvadim kljuc auto radi normalno, ugasim auto na dugme i izadjem iz auta i dalje ne mogu zakljucat na dodir samo daljinskim.Vjerovatno se nesto pobrkalo pa da li neko zna kako se mozda resetuje kessy da moze ponovo raditi otkljucavanje i zakljucavanje bez daljinskog. Bateriju sam zamjenio u daljinskom nije do tog.

Na mreži sebekkg

• VW Početnik
Odg: Passat B7 - Kessy(Keyless)
« Odgovor #1 poslato: Decembar 17, 2023, 05:08:25 posle podne »
Ako imaš dijagnostiku probaj da očitaš greške, siguran sam da će nešto biti. Ako nemaš onda moraš do električara ili ovlašćeni.

Sent from my SM-G780G using Tapatalk

Van mreže toshibazenica

• VW Početnik
Passat B7 - Kessy(Keyless) - Key not in range
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 03, 2024, 09:05:09 pre podne »
Pozdrav, imam problem sa sistemom Kessy.Naime odjednom je prestao sa radom sistem ne mogu otkljucati i zakljucati auto na dodir steke i kod paljenja moram pribliziti kljuc bravi da prepozna da je kljuc blizu.Nekad se desi da uspije otkljucat ili zakljucat.Baterije vise puta mjenjao u oba kljuca ista stvar.

Van mreže cDa

• Hero Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: Škoda Octavia mk4 1.5 TSI
Odg: Passat B7 - Kessy(Keyless) - Key not in range
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 03, 2024, 12:24:13 posle podne »
Kao prva pomoc, menjaj baterije u daljincu.

Ako ne, vozi u krsten servis da ti provere antenu za kessy, nalazi se ispod rucne, iza ispod rucice menjaca, zna da rikne. Da li ti se desava samo na dodir ili i na daljinac? Mogu biti i mikropredicaci u bravi problem

Van mreže toshibazenica

• VW Početnik
Odg: Passat B7 - Kessy(Keyless) - Key not in range
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 03, 2024, 07:59:23 posle podne »
Deseva mi se samo na dodir, na kljuc normalno otkljucava i zakljucava.Nekad proradi na dodir i po deset puta zaredom otkljuca i zakljuca.Odem kuci nakon 2 sata ponovo nece opet nikako i tako po 10 dana nece nikako pa onda nekad prodje.