Prvenstveno poštovanje svim čitaocima ovog posta,
Budući da sam perfekcionista, pre nego sto bilo sta počnem raditi prvo lagano krenem sa informisanjem kako preko interneta tako i uživo sa ljudima za koje znam da su iskusniji od mene.
Dakle par dana pre počnem sa domaćim i stranim Youtube klipovima, onda usput pretražim i naš forum, informišem se koliko mogu pa tek onda krećem sa poslom.
Posle ovog kratkog uvoda/predstavljanja želim vam reći da se radi o farbanju kočionih klešta, naizgled bizarna i jednostavna stvar, ali pošto se prvi put upuštam u ovako nešto želim dobro ispitati sve načine samog čina farbanja.
Pogledao sam desetine "DIY" klipova ali zapao mi je za oko jedan klip, tačnije dečko posle samog šmirglanja i čišćenja klešta koristi prajmer u spreju posle njega temperaturni sprej u boji a zatim i temperaturni lak u spreju takođe.
Moje pitanje je da li bi možda bolje bilo po džep da se koristi umesto temperaturnog spreja u boji običan sprej jer će svakako na njega doći par slojeva temperaturnog laka?
Ne znam ni cene iskreno nešto sam se danas u žurbi zaustavio da proverim i čini mi se da sam video sprejeve u rasponu oko 800 pa do 1500 dinara (6.82-12.79eura).
Da li je takođe i taj prajmer neophodan?
Ima li ko da podeli svoja iskustva,rado bih saslušao vaše priče.
Unapred Vam hvala i Pozdrav!