Gledssmo Golfa malo pre na dizalici. Stanje odozdo je mega giga extra, pogotovu s onzirom da je auto star 20god. Nema rdje nigde, kao da ima 3god auto, cak ni na onim delovovima trapa koji rdjaju uvek… Ocigledno da nije vozen zimi skoro uopste. Ima na vozacevoj strani je ubijen falc praga u duzini od 15cm i tu je pocela povrsinska rdja, to moram da sredim, narucen suspleh, fali, sajla rucne ne valja, termostat glavi, rememica alternatora, gumice spona, pogace amortizera su lose… Na par sastava gde je brza spojka slinavi po malo, sto je jbg normalno, ne znam kako da resim, ima valjda unutra gumice koje mogu da se promene? Klima mi isto malo pusta koliko vidim… i ne svidja mi se bas, na crevu od serva je vlazno, tu je neka gumica isto verovatno otisla, kako da nadjem pojma nemam, ili samo da pratim za sada?
Odmah sam u oglasu video da je donja plastika prednjeg branika bez rupa, sto znaci da nije za njega (4motion ima donju plastiku sa otvorima) Verovatno je to polomio negde i stavili su obicnu plastiku. Iza su ostavili plasticne usise koji treba da sprovedu vazduh da hlade menjac i dif, ali sada oni nemaju nikakvu funkciju naravno. Tu donju plastiku branika izgleda da tesko mogu da nadjem…
Uzeo sam ulje za menjac, ali procitao sam negde da se menja ulje i u razdelnoj kutiji, ide isto ulje? Jel tu ima odvojeni cep? Trebalo bi tu da ide oko 1Lirar. Ulje u diferencijalu i Haldex-u cu da ostavim za ovl. servis.
Ako meko ima neke predloge za resenja, i savete, neka pise

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro