Pozdrav drustvo,
posto niko na forumu nije imao ideju sta bi mogao da je problem sa ovim kvarom, zelim da podelim svoja saznanja o ovom problemu.
Problem je u "comfort modulu", ako je to tacan naziv. Ovaj deo nije bas lako pronaci, a i cena mu bas i nije pristupacna. Osim toga, nakon zamene ovog dela, verovatno bi bilo potrebno neko reprograniranje centralnog racunara, kako bi kompletna elektronika funkcionisala.
Ali, ako se obratite strucnom auto-elektricaru(elektronicaru), problem je resiv bez zamene "comfort modula".

Ne znam dali je ok da pomenem auto servis "PILIPOVIC NOVI SAD", koji je resio moj problem, ali problem je resen. Nisu mi poznati detalji resenja, ali ugradjen je jedan taster u rucici vrata kojim se aktivira nekakvo samodrzanje. Potrebno je taster drzati stisnut 5-10 sekundi, nako cega prekidacem na suvozacevoj strani je moguce aktivirati spustanje i podizanje prozora. Nakon aktiviranja, podizac nastavlja da funkcionise (nije potrebno drzati ugradjeni taster). Stvar funkcionise dokle god je auto upalje, a posle toga je potrbno ponoviti proceduru.
Sve u svemu, dovoljno da se predje tehnicki pregled, posto ako vam ne radi spustanje prozora, ne cete proci tehnicki pregled.