Valjalo bi ga samo malo spustiti. 
Jesi odustao od prodaje, se javljao neko ozbiljan?
Ma extra je Golf, nije mi da ga prodam, vec sam dosta ulozio u njega, više sam stavio oglas onako. Ko ce da da 4400e za četvorku, mada garant vredi

Za divno cudo imao sam dosta pratilaca oglasa, a niko me nije zvao

Trebalo bi malo da se spusti, sigurno, i da mu zatamnim stakla. Vec sam mu kupio sva 4 nova amortizera, mozda opruge da uzmem krace…
Mnogo lepo radi, resko na gas i mekano na ler, u voznji se ne cuje, a limarija perfekt. Uvezen iz Holandije, tamo sneg maltene i da nema… sad sam mu stavio nove 4300k Xenone. Pre neki dan padoh na tehnicki jer mi nisu radile obe pozicije, a ni na kraju pameti mi nije bilo da proverim.

I posle posao da se ubace druge, ne idu ubodne kao kod standardnog fara, vec halogene pozicije, i mora da se skida akumulator i creva sa desne strane da bi se zamenilo…
Ima par stvari da odradim. Parking senzori mi bagiraju, cas rade cas ne rade, i lupka mi kad je hladno nesto oko sibera i to me izludjuje, a inace siber radi perfektno. Mora da nadjem nekoga ko popravlja sibere da to resim… Plastike na polugicama za menjac imaju mali luft, i sve je to Ok, ali nije perfektno, i ne znam gde bih to mogao da kupim i koji je Oem broj… Ako neko zna, neka javi…
Razmisljam se da ga cipujem na 160ks, i preventivno promenim gumice na diznama…

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro