aj da skinemo malo prasinu sa teme

ajmo pod broj jedan, zimski set felni sa gumama, prodate, nisu vise neke zime a ispala i dobra ponuda

drugo u planu je bilo sada na sledecem malom servisu, da skinem karter i proverim sito uljne pumpe u kakvom je stanju, ako bude bilo potrebe da se ocisti ili zameni, stim sto sam po prirodi ne strpljiv da cekam april/maj mesec, zvao tasica i porucio iz originala dihtung kartera i filter ulja

ulje uzeto 6l shell helix 5w-30

i auto oteran u auto servis ACA ovde u zajecaru, inace sve preporuke za njega, kvalitet rada,usluga,pedantnost i picajzla za detalje

kako majstor kaze,po srafovima, karter nikada nije skidan do sada, tako da me iznenadila cistoca motora i nigde nije bilo one emujzlije kao tovatna mast sto se napravi, sito uljne pumpe kao novo

na kraju opran karter,stavljen nov dihtung i nazad na motor

cisto da napisem i cene za mali servis, dihtung kartera i filter ulja iz originala je 6.200din. ulje 6l 6.700din sto mu dodje nekih 110 eur. mali servis, ali kada oduznete dihtung kartera jer on ne spada u mali servis, onda je to ispod 100 eur. servis za 7R, jeftinije nego za obicnog dizela

samo da dodam, filter goriva se ne menja jer ga nema, tj. ima ga ali je taj filter u rezervoaru i ne menja se...
u medju vremenu je stavljen i BMC panelni filter

sta je dalje u planu: sobzirom da sam od pre mesec dana predstavnik revochipa za zajecar i okolinu, za cipovanje auta, gasenje EGR,DPF itd. tj. ja samo iscitavam mape i pisem nove po potrebi i logiranje, a sale revochip radi mape

mala reklama

u narednih mesec dana odradecu golfa,sto bi se reklo na daljinu online

i nakon toga ici ce na valjke da vidimo sta je i kako je ispalo

a zasto u narednih mesec dana a ne vec odma, zato sto se razmisljam da li odmah da idem na stg.2 ili stg1 pa u naredne dane cekam neke informacije sto se tice nekih delova za stg.2 zbog toga mora malo da se strpim, pa vide ce mo za koj stage ce mo se odluciti

i usput evo neka slicka od malo pre, jbg. nisu profi