1460kg tezina
sto se menjaca tice to je sve stvar ukusa ko sta vise voli i kome sta vise odgovara,vecina je za DSG, meni konkretno i jedan i drugi su dobri, DSG je masina sto se saltanja tice i same brzine tu mu ne ma ravnog, ono sto sam ja primetio dok sam vozio automatika, za grad je mama, dok na otvorenom putu magistrala i auto put, koncetracija voznje mi je jedno 50% slabija u odnosu sa manuelnim menjacem, dok vozim automatika, ono, gas vozis kad zatreba stisnes kocnicu i nista drugo,motas volan levo desno, on sve sam salta itd, totalno me opusti i razljigavi,kao da ne ucestvujes u voznji, jeste ima i sam da ga saltas na salterice ali i dalje nije kao kod manuelnog gde non stop si 100% aktivan,razmisljas koja brzina i kada, noga stiska kvacilo, nesto radis dogadja se non stop nesto,kao da me adrenalin non stop puca i ne ma opustanja, sad da me neko ne razume lose da DSG ne valja, meni licno dobri su i jedan i drugi, samo sam naveo primer kako je kod mene sto ne mora znaciti da je i kod drugih tako, neko vise voli kao zene da ne razmisljaju nista vec sam kompjuter da radi za njih i to je cela prica

e filter sam vec rezervisao, a za downpipe nista jos nisam odlucio do proleca vide cu,ali najverovatnije ici cu samo na stage1 nesto necu juriti sad neke brojke jer na trkama ne idem, ovo je za svoju dusu

mada nikad se ne zna do proleca sta ce mi sve pasti na pamet