malo kasnimo sa otvaranjem teme, ne zamerite,napela neka guzva pa se nista ne stize

pa da krenemo, znaci nije u pitanju nikakva kopija R-a vec pravi R sa 300ks fabricki i valjda 380nm. nisam bas siguran za nm ali ne ma veze. u nekoj vristecoj crvenoj boji koju nikako kamera ne moze docarati kako to uzivo izgleda, i svaki telefon koji slika drugacija je boja...
auto je kupljen u svajcarsku i od prvog vlasnika, ja licno dogovarao se sa vlasnikom oko cene i svega ostaloga, uz pomoc gugl translate nemacki govorim ko da zivim tamo

ali sporazumeli se sto je najbitnije

e sad nesto o autu, auto je od prvog dana odrzavan samo u ovlasceni servis kompletna servisna istorija na uvid

na satu ima 181 000km. a toliko je auto dobro sacuvan,ocuvan i odrzavan da ja nisam mogo verovati sve dok ga uzivo nisam video, slao mi naknadno slike video snimak celog auta i meni je to delovalo nestvarno, komotno ne bih reko da ima vise od 50 000km. da je preso, kako je odrzavan, a pritom ni jednom nije poliran niti nista zafarbano, kao casa

a vlasnik sada bivsi ima 56 godina, i veliki fan golfova, do petice vozio GTI, od sestice preso na R i sedmicu prodao zato jer mu stigla 8 R

svaka mu dala, a ja misleo da sam medju jedinima koji jos u ove godine nije dobio pamet po pitanju ove bolesti za autima

inace sedmici je pocetkom juna radjen tehnicki u svajcarskoj i proso bez ikakvih problema, a vecina zna kakav je tehnicki tamo, sto se opreme tice nije u ful opremi kao sto je bio GTI, nabrojacu ono sto nema a sto je sedmica gti imala, nema, prednju kameru, radar za pracenje puta, panoramu, kozna sedista, i DYNAUDIO ozvucenje, na autu sve perfektno radi sa carinskog magacina iz dobanovca ga na probnim tablicama dovezo u ZA. jedino sto mi je neko najverovatnije usput omako zadnju policu u gepeku

ali ne ma veze naci ce mo drugu negde, sto se tice razlike u voznji sa GTI, koji je brzi ne mogu ovako reci nista, oba su na 300ks. R od nule povlaci ne normalno zbog 4motiona, a za dalje i jedan i drugi posle stotke pune jako dobro tako da je sve to subjektivni osecaj, sto se krivine tice GTI je iso ko po sinama ali ovaj jedno najmanje 3 puta bolje se vozi i drzi krivinu, mnogo ranije pre izlaska krivine se moze davati gas i bukvalno ne mrda sa puta

,
u toku sledece nedelje je zakazan mali servis i servis hasldeksa u ovlasceni vw tasic servis jagodina
oduzi ga ja za medalju

@ madison

evo par slika auta iz svajcarske, da ne bude kako je lupan i havarisan doteran ovde pa sredjivan

pa onda neka slika takodje iz svajcarske kada se auto iz garaze prebacivao na mesto utovara u kamion za srbiju, auto je odjavljen pa je zbog toga slepkom prebacen

i onda stigo u SRB

ovo uje kada sam preuzeo auto iz carinskog magacina u dobanovce i gde prvo svratiti sa benzincem ako ne na pumpu

kad stigo kuci sutra dan odmah na pranje i ostale slike auta

ova zuta lampica je za pritisak u gumama

ako sam nesto izostavio,zaboravio pisace mo naknadno