Autor Tema: Lose paljenje pasat  (Pročitano 2497 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Goranbanjica

• Sr. Member
  • Pol: Muškarac
  • Auto: ww Pasat tdi
Lose paljenje pasat
« poslato: Januar 19, 2021, 01:52:10 posle podne »
Po hladnom vremenu na jedvite jade uplaim auto.Za vergla sekund i ugasi.I nakon 5 minuta  pokusavanja upali na -5 tempraturi ili nizoj.I leti se desava da ne upalim iz prve.Akumalator i kad mi nov bio isto se desavalo.Altenator ispravan.Lap top izbaci relej grejaca.Alnaser sam menjao takodje.
Ali po toplijem vremenu godinama sve ok.Samo ga muci ova zima.
Zanimaju me vasa misljenja pre nego sto ga oteram mehanicaru.Nadam se da mi nece dizne vadit ili sta gore.unapred  zahvalan na dobronamernim komentarima. :)

Van mreže mur3633

• Master Member
Odg: Lose paljenje pasat
« Odgovor #1 poslato: Januar 19, 2021, 02:41:38 posle podne »
Pumpa u rezervoaru
TDI POWER

Van mreže Goranbanjica

• Sr. Member
« Odgovor #2 poslato: Januar 22, 2021, 07:41:02 posle podne »
Vozio mehanicaru popravio nepovratni ventil pa cu videti kao po minusu pali ako ga bude...ovako po toplom vremenu je ok

Van mreže Goranbanjica

• Sr. Member
« Odgovor #3 poslato: Februar 16, 2021, 07:46:00 pre podne »
Djabe mi ugradi nepovratni ventil mehanicar auto i dalje na minusu tesko pali.Potrebno mu je 5/6 verglanja i tek onda upali na  7 put.Verglanja su kratka i kao da se prekine dovod goriva.Kad mi uspe da upalim velika kolicina dima izadje minut dva i smiri se sve i uravnotezi.Na dijagnostici pokaze samo relej grejaca neispravan a sve drugo ok.Ni sam mehanicar ne zna sta bi.
Tesko pali samo prvo jutarnje paljenje a sve posle toga ko mina pali.Ako neko ima iskustva bio bih zahvalan.Auto lepo vuce ko sat radi iako je star prilicno 2002 godiste.
« Poslednja izmena: Februar 16, 2021, 07:48:17 pre podne od strane Goranbanjica »