Moj golf je u pitanju, i vozim ga ugl. na tng, ali kako dolazi zima, reko da sipam i benzina. Potom saznam da se potrosnja krece oko 20l/100 km i gasi se cim pustim gas (plina trosi normalno, i radi lepo). Ranije je isto mnogo trosio benzina, ali je radio na leru i ja krenem da listam forume, da gledam sauh i sve ostalo. Na kraju narucim sve membrane i dihtunge za karburator (pierburg 2e2), nova vakuum creva i rastavim kompletan karb, osim vijaka za stelovanje, to isam hteo da ceprkam. Ocistim ga u uzv kadi, isprobam sve komponente posebno, znaci ventil, onaj vaxstat, spiralu za sauh i grejace, i utvrdim da je sve ispravno (leptir sauha je i pre lepo radio, hladan skoro zatvoren, vruc skroz otvoren). Sastavim ja to sve, proverim onaj dihtung na usisnoj grani, dobar, montiram i upali odmah, radi lepo na leru, vuce odlicno, snaga ok, aliiiiii potrosnja i dalje 20l a sigurno ne curi nigde izvan instalacije benzin, i ac pumpa je nova. Danas je dve nedelje kako citam i gledam po internetu ali bezuspesno uprkos odlicnom poznavanju ruskog i engleskog jezika, stvarno nisam nasao nista da mi pomogne, inace ne volim da dupliram teme na forumima. Ako vam pada nesto na pamet a da sam ja propustio napisite, bio bih bas zahvalan. Auto je inace meni drag, odlican i pouzdan, super me sluzi i prezadovoljan sam njim uprkos starosti. Hvala u napred, ako trebam nesto da dodam pitajte. Veliki pozdrav!