Poštovanje svima. Potrebna mi je pomoć nekoga ko se sreo sa problemom koji imam ili je inače spreman da predloži neko rešavanje problem . Imam golf 5 1.4 tsi 140ks 2006.god. Imam problem sa paljenjem greške na bord-kompjuteru. Samo znam da je to neka greška vezana za zakretanje bregaste pri potapanju gasa. Predpostavljam da je u pitanju varijabilna remenica, jedina je koja je povezana sa tim. Auto je prezubio pri startovanju na kljuc, pokrivio je 3 ventila. Srećom klipovi nisu stradali. Na autu je do sad uloženo 800 i kusur evra. Zamenjeno svašta, ventili su zamenjeni svi, svećice, varijabilna remenica, normalno radjena obrada glave, ceo set za veliki servis, ulje, antifriz, mali servis, i još mnogo toga, iskreno ne razumem se previše pa ne mogu svega da se setim. Sad ključni problem u svemu tome je što je sve zamenjeno, a auto i dalje pali istu grešku, vuče dobro, sve radi kako treba, nikakav problem nema ovako drugi. Ali pali grešku kad potopim gas, nebitna je u kojoj je brzini samo nizi obrtaji kada se malo uguši. Hvala unapred na odgovorima, nadam se da ću što pre naći rešenje problema. Pozdrav.