I kod mene je u poslednjih par meseci odradjeno spremanje za zimu ... Svasta nesto se radilo , mislim da imam i par slika okacicu kad ih nadjem .
Zamenjen set kvacila sve sa zamajcem posto je moj pukao , bilo je dosta problema oko montaze ali smo resili u hodu ...
Zamenjena letva volana , nosaci motora , manzetne , kugle ...
Osvezen i malo uredjen motorni prostor , novi karter (jedino sto sam se zaebao pa uzeo los dihtung ) , i napokon stavljen rencov dihtung dekla , sad nema da curi ...
Servisiran plinski uredjaj , nasao sam u njemu svasta nesto , a membrane su bile fabricke bas zrele za menjanje . Sad lepse radi na leru i moze bolje da se usteluje ler ... Potrosnja se smanjila malo ...

Stavljene sve 4 zimske gume sa celicnim felnama a pre neki dan sam pazario i obruceve za felne koji cekaju na sredjivanje.
Zamenjen hladnjak , metalno crevo koje ide pored motora , i antifriz , ofarban ventilator i nosac ventilatora .
Zakrpljen krov , posto je bio isecen na par mesta , i to gradjevinskkom izolacijom , ispalo odlicno . Nadam se da ce do sledece zime da se pazari novi krov iz svabije .
Zamenjena bobina , razvodnik paljenja , komutator , kapa i ruka , pretresena instalacija ...
Zezale su me instalacije svetala pa sam i to cackao pa je proradilo ( Veliko hvala
Djoletu DMC na pomoci )
Napokon resena kontrolna tabla , zujalica i lampica ulja ... od tri table sam napravio jednu da valja ...
Cema me da menjam solje amortizera (opet ) , sredim hidrauliku krova preko zime , i da zamenim zupcasti ,spaner ,semeringe sa leve strane , nosac motora sa iste te strane , i dihtung kartera ...
Takvi su planovi za sad , stalno neki