Pozdrav svima posle skoro dve godine nađoh vremena da se priključi i ja forumu..
Zovem se Vladimir iz Kragujevca sam, vozim Volkswagen Passat B6 2.0 103kw Common Rail CBAB 2008 god karavan Highline
Kupio sam ga 2018 god prvenstveno zbog proširenja porodice i duplih kolica, tada je imao 206.000km i bio 6500€. Jako očuvan primerak, bivši vlasnik lik tu iz naselja kupio za sebe vozio godinu dana pa ga prodao zbog posla i kupovine kamiona.
Proverio sam ga u ovl servisu ima servisnu knjigu u kilometar tačnu sto je uslovilo kupovinu na neki način.
Za ovo vreme sam i vise nego prezadovoljan, presao sam oko 20k km, samo mali servis radjen dva puta, manžetna desnog homokinetickog i brava gepeka. Ostalo je 👏👏
Kupljen zimski set alu sa gumama i prvog dana ugradjen Zeder. Potrošnjom sam zadovoljan otvoreno 5,5/6l grad oko 8l.
Od opreme ima Alkantara sedišta, grejače sedišta, senzori za kišu, zatamnjena stakla, hrom, Twmpomat, komande na volanu, dvoozonska klima, telefon, dečija sedišta na zadnjoj klupi..
U planu je neka multimedija ali nikako vremena da se nadje.
Od ulja sipam Meguin Compatible 5w30 čiji je uvoznik i distributer firma za koju radim.
Onoj najbitnije zamenio sam osovinicu uljne pumpe na 221.000km, kaze majstor pri samom kraju je bila.
Veliki servis nisam radio, radjen je u Nemačkoj na 149.000km pa su mi u AK Tasić rekli da moze da izgura do 300.000 posto je CR 🤔
Sada na satu ima 226.000 i to bi bilo to u kratkim crtama...