Autor Tema: Ablender stelovanje  (Pročitano 3359 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nikola_gti16v

• Jr. Member
  • *
  • Pol: Muškarac
Ablender stelovanje
« poslato: Januar 19, 2010, 12:00:14 posle podne »
Dakle u pitanju je Golf 2 noviji tip (sa debljim polugama).
Problem je sledeci: ablender ne pali duga svetla sve dok ne dodje do onog klik prekidaca koji ih ostavlja upaljene. Samim tim skoro da i nemam funkciju ablendovanja, nego samo paljenja i gasenja dugih svetala.
Moje pitanje je dakle: da li postoji mogucnost da skinem ablender i da ga nastelujem tako da ceo taj hod do "klika" ne bude prazan, nego da cim ga malo pritisnem on upali duga svetla.

Mozda sam bio malo konfuzan, ali se nadam da ste razumeli sta sam hteo da pitam.

Van mreže mkvb

• Sr. Member
Odg: Ablender stelovanje
« Odgovor #1 poslato: Januar 19, 2010, 12:16:21 posle podne »
Nije konfuzno,
Ne znam kako je na tim novijim ablenderima, ja imam one starije ali sam imao isti problem. Sam taj prekidac je na desnom ablenderu, to na rucici brisaca, a na levoj rucici je samo kukica koja ga pokrece, ako me razumes. Ja sam se ispalio, zvao prodavnicu, pitam da li imaju levi ablend kaze ima jos jedan, odem sav srecan kad ono nije to sto mi treba, tek tad sam skinuo volan i snimio situaciju!
Rasturao sam prekidac ali nisam uspeo da podesim, jednostavno se istrosili kontakti. Zamenio sam ablender, oko 500 din je bio na otpadu.

Van mreže zemunac

• Hero Member
  • Auto: Golf V,C5,M3 ,Honda
« Odgovor #2 poslato: Januar 19, 2010, 12:16:38 posle podne »
Nema tu stelovanja,samo zamena.
ONLY IN A
   |_Jeep_|
   (OlllllllO)

Van mreže nikola_gti16v

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #3 poslato: Januar 19, 2010, 12:51:57 posle podne »
Na ovom mom su levi i desni potpuno odvojeni, i naravo, mogu se odvojeno i kupiti.... Najgore od svega je to sto je ovo nov ablender koji tako radi od samog pocetka..... Rado bi ja kupio drugi, ali je glupo bacati pare ako cu da dobijem to isto.....

U svakom slucaju hvala na odgovorima, pokusacu onda da nadjem neki polovan koji mogu da probam pre nego sto kupim....

Van mreže Rogi

• In Car Electronic
  • Master Member
  • VW
  • Auto: Golf 5
« Odgovor #4 poslato: Januar 21, 2010, 07:13:32 posle podne »
Ako si kupio nov ablender koji Turci,Kinezi rade onda nemoj da te cudi sto ne radi od pocetka kako treba.

Van mreže nikola_gti16v

• Jr. Member
  • *
« Odgovor #5 poslato: Januar 22, 2010, 12:51:47 pre podne »
Epa sad, to se nikad ne zna.... Ono sto na kutiji pise obicno nije to... A da narucujem original u autokomercu mi ne pada na pamet, jer je cena sigurno 100e.
Prakticno, jedina solucija je otpad....
U svakom slucaju, hvala na savetima....
Bitno mi je bilo da znam da ne pokusavam da ga popravljam posto se ne moze popraviti...