OK, jasno mi je. Pošto se bakćem pomalo automehanikom (amaterski) skidao sam turbinu i hteo da je rastavim prateći neke klipove sa yutuba, ali nisam nikako mogao da rastavim onaj deo u kome su krilca. Sve one okolne šrafove za ključ 10 (7-8 komada valjda?) sam skinuo, ali je sve toliko zapeklo i korodiralo da nije htelo ni da mrdne ni milom, ni silom. Probao sam to čak da grejem malim gasnim brenerom i naglo ohladim, ali ništa nije pomoglo...Možda bi to trebalo raditi onim pravim autogenim aparatom, ali ja to nemam, nažalost, pa sam uz pomoć spreja samo razradio mehanizam i polugu, a onda sam taj deo sa krilcima isprao nekim sredstvom za skidanje čađi koje sam ubacivao špricem kroz onaj izlaz ka auspuhu (pola kile crnila je izašlo) i vratio turbo nazad, ali naravno da to nije bilo dugotrajno rešenje. Sad kad opet zaglavi, otkačim "na licu mesta" (na autu) spoj sa uspuhom i tu ubacim špricem sredstvo za skidanje čađi, to se opet lepo razradi, ali traje samo nekoliko meseci. Da li bi to duže trajalo da nisam blokirao EGR (zatvorio sam spoj sa izduvom) i da imam katalizator (izbačeno je sve iz njega odavno i samo je fizički prisutan)? Inače, turbina je dosta dobra, nema lufta, ne troši ulje, itd...