Odavno htedo da otvorim jednu ovakvu temu al ajde, neću. Mada mislim da bi mogla zaživeti. Pa da probam ...
Ovakvih sličnih tema sam vidjao po drugim forumima i mogu reći da funkcionišu. Nije bitno ko šta vozi, bitmo je druženje.
Iz ličnog iskustva mogu reći da je ovako nešto i postojalo na vw forumu, jeste bilo pre 10ak godina ali je odlično funkcionisalo medju nama kabrioletistima dok nas je bilo više. Nečija imena sam zaboravio ali su mi svi ostali u lepom sećanju, MICKO, ACA, PIRKE .... pozdrav za sve one iz nekadašnjeg cabrio klana, kako smo se nazivali.
Bilo je mnogo lepih trenutaka, šteta što su se slike izbrisale. Svi smo imali zajedničku ljubav a to je bio vetar u kosi.
I zato smo se povremeno sastajali ali nismo sedeli u mestu nego se vozili po beogradu i oko beograda. Sećam se jedne vožnje, mislim da je bilo 6 mk1 cabrio na vožnji. Opletemo sa avale prema ripnju pa dalje ka ibarskoj i negde izadjemo na nju. Mladi ludi i brzi, u jednom trenu nas sve zaustavlja policija i traži dokumenta. Jedan iz klana reče, meni neregistrovan auto

...
Pandur beše sam, mi udarismo na zajebanciju sa njim i nekako ga prehebasmo da ne traži dokumenta od ovog neregistrovanog. A onda odosmo negde na neku livadu gde stukošmo gajbu zaječarca. To su bila vremena ....
Ja danas predloži rutu do foče i picerije monte kristo. Pojedinci je ovde hvale pa ajd da se ima neki cilj.
Moja ruta bi izgledala ovako, kada bi išao sam tamo.
Beograd, valjevo, debelo brdo, tara, višegrad, foča a onda tu vučemo ručnu pa

posle čega i noćimo tu.
Povratak preko višegrada al ne na taru nego pravac ka užicama odakle može ibarskom magistralom do bg.
Krug nekih 600 km iz bg, po 300 u danu. Ako orjentaciono računamo po crvenu za 100 km puta onda dodje 6000 za gorivo + 10e za noćenje + neki dinar za trošak i već nakucasmo 10000 dinara.
Onda krenem da razmišljam u drugom pravcu, nekome je to puno a neko može da izgura finansijski. Neko bi išao al nema zelenu kartu. Treći bi išao al se možda boji kolima preko grane, jbg

....
Pojedinci bi išli al im daleko da dodju do bg pa onda 600 km

... Neko sve to može i sme al nema 2 dana off nego samo 1.
Treba sve to uklopiti u grupu.
Možda od bg ka NP, sa jedne strane se ode a sa druge se vratimo.
Oni koji stanuju u blizini rute kojom prolazimo mogu da odvozaju neki deo sa nama, da nam pokažu neko izletište, neku lokalnu atrakciju. Sve može ...
Predloga ima puno, ima se šta videti u našoj lepoj Srbiji. Ovde kafa tamo sok negde drugde klopa a u medjuvremenu vozikanje sa nekom turističkom šetnjom.
Uostalom, videli ste po mojim putopisima kako to izgleda.
Može i jednodnevna vožnja. Bitno je druženje zezanje i vozikanje.
Ja pokušao pa sad kako ispadne. U svakom slučaju čim otopli ja dolazim u posetu svima onima kojima sam obećao. A isto tako bi voleo i da neko dodje kod mene.
Poenta svega ovoga, druženje rodjaci. Nikad se ne zna kad će neko nekome da zatreba.
Iskren da budem mene boli tuki ako negde u srbiji ostanem u kvaru. Ima ovde drugara od kojih bi mogao da zatražim pomoć u pola dana ili noći.
Pa pucajte, da se družimo ako ima raspoloženih

.... I nije bitno ko šta vozi

...