Svuda u GR ima Srba, naravno i Bugara, Makedonaca, Rumuna... A gde da idu/idemo?
Najvise me zgrazava kad neko kaze tipa "fuj, ima Srba" ili "ima mnogo Srba" :D A sta si ti, i gde si, pa konstatujes to?!
Englezi, Nemci, Danci, Ameri, letuju na egzoticnim ostrvima, ili skupim Grckim. I deo njih u HR. Ove strane table sto vidjamo u GR, su u glavnom gastarbajteri.
Nasim ljudima malo skocio standard i ima ih sve vise po GR. Grcke plaze postale krcate. Svi bi da vide poznate plaze. Na plazama su svi tik jedan uz drugog. Msm da ima sve manje onih koje su slabo posecene.
Srbi i da hoce, nemaju mnogo izbora. Uvek je bilo, i bice "paradjz" turista, mozda sam i sam jedan od njih.
Sto se tice same Grcke, ima.prelepe plaze i mesta za obilaske, i realno, lepse su plaze, nego li u HR, CG, IT, I E. Bio sam na pomenutim mestima.
U Spaniji, u glavnom pijani severnoevropljani, klinci, povracaju i spavaju po trotoaru. U hotelima je nemoguce spavati od njih. Plaze vrlo prosecne.
Italija, Rimini i Lido, po meni, cak ispod CG, ako izuzmemo lep i sitan pesak.
HR jeste lepa, ali nema mnogo peskovitih plaza. Mi takve volimo.
Ja na more idem zbog plaza, a ne obilaska, jer volim lepu i cistu vodu. GR tu dominira, ali je i mene smorila. I meni je plan sledece god Kusadasi (Turska), pa Krf, i mozda opet saram po IT ili E.
U CG sam zadnji put bio 2016, a pre toga 1996.
Sustina je u glavi, ako neko ocekuje boga oca, lako moze da se razocara. Ako krene sa strepnjom, nece mu se nista dopasti, i trazice mane. Meni su upravo najlepsi provodi sa drustvom bili u cuvenoj Paraliji, mutnoj vodi i travama. Tako da je sve u glavi. Meni odmor pocinje onog trenutka kad sednem u auto, i ubacim se u "vacation mode", ne razmisljam negativo i ne trazim lose stvari, vec u svakoj trzim dobro