Ja ove god na Peloponezu.
Sto se tice Sitonije, meni je lepsa suprotna strana. NM npr. kao gradic i plaze sa te strane. Sa suprotne sam isao najcesce na Lagonisi zbog dece. Ali, car je da za svakog ima po nesto... Sta vise, obisao sam Sitoniju uz duz i popreko. Volimo da se vozamo
Ali je presisala i Paraliju po guzvi. Krcato je. Ja isao od 01.08
Tasos je prelep, ali trebas znati sta trazis. Vidim da ti voznja na odmoru nije strana (obisao si Sitoniju), pa ces to morati i sa Tasosom. Plaze takodje prelepe, ali teze dostupne od Sitonije. Nama je smestaj bio u Potosu iz par razloga, a najbitnije je bilo da mestasce bude zivo, i da ima pescanih plaza u blizini.
Plaze na par minuta su Notos, Rosogremos, Psili Amos, Aliki. Sa te strane.
Najvece razocarenje Giola. Znaci kolima smo isli malte ne do samog kraja, upece sunce na onim stencugama, a kada stines, velika bara. Slike sa neta jedno, uzivo drugo. Mi je obisli i nije nam krivo, jer nam je to bio cilj. Kajao bih se da nisam bio... Mermerna... vredi obici sa sve Vathy, ali po meni precenjena. Svaka na Lefkadi je takva
Sve u svemu prelepo secanje i opet cu otici na Tasos nekad u zivotu kad obidjem planirano.
Za sada, top u Grckoj mi je Lefkada. Nisam obisao jos Peloponez (ne ocekujem nista spektakularno) i Krf.
Za Mikonos, Santorini i Rodos nemam...
I da... Sve to obilazimo sa dvoje male dece...