Ima čika travi para i za drkelu i za veš mašinu, sve se to pošteno zaradilo i odradilo ... na pušing

...
A ostalo para i da se na crni petak nešto bookinguje za uskršnje putovanje

... pa će vidimo ko ide na niskobudžetna skitarenja, drkela ili ove alamunje što nisu sposobne ni do grekosa da odu i vrate se.
A ti mikula privedi 2 komšinice za nas dvojcu pa ako da bog gledamo se 16og aprila oko 21h

... Posle čika travi nastavlja dalje i prelazi granicu u tvom komšiluku

...
Galaxy druže, sve sam ja tebe razumeo. Možda čak i više nego što si ti očekivao.
Apsolutno se slažem sa svime što si napisao samo mi nije jasno šta si mislio pod onim
bitan je učinak u pranju .
Ako si mislio na učinak mašine što se tiče vode i struje u toku pranja, onda znaj da mi je to poslednja stvar koja me zanima u životu. Isto kao što me ne zanima potrošnja goriva na automobilu, dal mi troši 10 ili 6 litara benzina ja uvek sipam za 2 soma.
Ako si mislio na učinak u kvalitetu pranja veša, onda sam u rebusu. Ja sam mislio da se u toku pranja veša bubanj na svim mašinama okreće levo i desno pa je tako na svim mašinama učinak isti. Centrifuga je neko drugo pitanje.
Do sada, po pitanju učinka u kvalitetu pranja veša, nisam imao primedbe ni na jednu mašinu. Sve su lepo prale, ispirale i centrifugirale.
Učinak u kvalitetu pranja veša zavisi od stepena zaprljanosti veša a ne od marke i modela veš mašine. Ja gaćice i čarape menjam svaki dan, isto kao i ostalu garderobu pa verovatno zato nemam primedbi po tom pitanju.
Lično mislim da je takav učinak mnogo bitniji onima koji gaćice menjaju svaki 3, ili 4, dan a kupaju se jednom nedeljno.
...

... ono kad im je slava ili rodjendan pa se zaperu prekoredno se ne računa

...
CRNI PETAK ... slučajno se potrefilo, drkele mi.
U tehnomaniju nije moglo da se udje, vri ko u košnici. Nagrnuli punišići, idu i samo zapitkuju. Pritiskaju tastere/prekidače po raznim aparatima a ja sam na to alergičan.
Šta pritiskaš koji penis kad nećeš da kupiš

... Isto ko po marketima kad ispipaju 10 lebova a onda kupe kiflu

...
Ja ušao sa papirićem na kom je napisana šifra artikla i lepo pitao jel ima ta mašina.
Devojka kazala ima i odvela me da je vidim. Meni se dopala, izvadio onu niskobudžetnu karticu

zlatnu

a onda calenzi bite i dovidjence. Ni 5 minuta

...
I tako druže moj, tako kupujemo mi kojima nije bitan učinak veš mašine i koji nemamo za visokobudžetne fensi perilice.
U svakom slučaju hvala ti za komentar, jedino ti zameram što nisi prokomentarisao pre moje kupovine jer bi onda rekao da sam kupio neku alamunju od 100000 a ne ovu sirotinjsku.
Živ ti meni bio pa da ja skratim ovaj referat, greota da preopterećujem forumski server nebitnim stvarima

....
...

... E sad ... mi sirotinja smo poznati po tome da imamo dobru duši i da činimo dobra dela

...
Ako je nekome potrebna ova moja mašina za delove, vikendicu, selo, plac ... čika traviju će biti zadovoljstvo da mu je pokloni

...

...
Prijave ovde u temi, da sve bude transparentno

...
U voznom je stanju, ima života u njoj

... Sinoć oprao jednu turu i jutros još jednu. Sutra dolaze klinci i doneće veša za bar 3 mašine. Kažu što da arče njihovu mašinu kad mogu ovu moju niskobudžetnu

...