@gedora
Meni se eksplozija desila ujutru na prvo paljenje (tada pali na benzin posto je hladan motor). Jedino ako je nekako pustio ipak plin (kvar sa elektronikom plina).
1. Ako je na primer preskocio zupcasti kais, da li bi se desila eksplozija u toom slucaju i na benzinu?
2. Neispravan red ubrizgavanja plina odbacujemo posto je auto palio na benzin...tad kad se desila eksplozija...
3. Metalnom granom necu postici nista, znam, necu je ni staviti...probacu ovu granu da "popravim", ako to ne bude moglo, kupicu novu plasticnu i gotovo...metalnu sam hteo zato sto nisam mogao drugu polovnu da nadjem...ali sam ipak od te price odustao...
4. Taj motor sam imao u proslom autu, bas ABF i drago mi je sto mi se to nije desilo

A sto se tice odnosa cene...moja usisna nova i ruke su eto oko 650eura, tako da nije velika razlika u poredjenju sa tih 850e

@shvexoman
Skinucu svakako ja osigurac plina...pa cu otici kod plinadzije koji ima dijagnostiku za AG gas (taj holandski) pa nek on utvrdi sta je i kako je. Pa ako on smatra da nece biti problema, neka ukljuci plin (na njegovu odgovornost). A...ako posumnja da moze biti opet...nek skine i gotovo...nervira me taj plin mnogo u zadnje vreme...
p.s. Ako neko hoce, prodajem AG sekvent (komplet sve, boca, sve sve sve) za 100eura

Ali, da dodje i da ga skine

Pozdrav, Ivan