Stara ljubav zaborava nema. Treci put kod mene, drugi put je spasavam. Jedva sam cekao da se vratim na selo i krenem sa usisavanjem, ciscenjem, briskanjem, posto je bila uzasno prljava.

Naime, spretom okolnosti, posto sam definitivno odlucio da moram svesti vozni park na dva automobila, u nameri da prodam BMW-a, dobih moju, realno najdrazu, Kupru nazad, po drugi put. Ovaj auto je imao zanimljiv zivot, na bese 20k km mu zvekne motor, posto vlasnik, ili vlasnica, nije proveravao novo ulja, motor, TFSI, ostao bez istog, pa su ubacili nov. Kada je dospeo do mene, u sred bela dana na Vracaru su pokusali da je ukradu, a znam da su je i decku posle mene pokusali ukrasti, prica se da je jos jednom pokusana da se otudji. Iako sam je spasio prvi put od cerupanja, nisam ispao fer, jer iako sam je zeleo i bio prezadovoljan sa njom, uvek sam gledao tu ultimativnu Stage 2+ Kupru, pa sam je relativno brzo prodao, doduse da bih kupio mog prvog Megan RS-a. Auto je na skoro 200k km, idalje poteze isto kao i pre 100k km. Nagadjam, ali srecom pa sam ubedio narednog vlasnika, a i onog narednog da nastave sa sipanjem Marly grafitnog ulja u nju, verujem da je to odrzalo "u formi'. Ne znam sta dalje, zavisi od toga koji cu od dva automobila prodati, da li RS-a ili Siroka, pa cu onda odluciti sta sa njom, vreme je za neka ulaganja, vesanje bi moralo da se stavi novo. Ali meni je i dalje prelepa, i iako ne moze da se poredi po pitanju upravnjanja sa RS-om, opet uzivanje je voziti, jos ako je vratim u stanje kakva je bila kada je prvi put dosla kod mene. Spustim siber, prozore, i maltene kao E93, samo bez uvratanja karoserije.