Hvala, samo sto nisam prodao nego zamena uz doplatu, uzeo Clija RS-a "pod racun". Ne znam sta da ti Kazem, legitimna dilema, Cupra u odlicnom stanju, sa malo kilometara vs. Cupra R iz uvoza sa mnogo kilometara. Vevoratno je I razlika u ceni 1000e, ovaj bi je dao za 8500, zelenu, a Markoni svoju R za 7500 ce sigurno dati. Ustvari, nije 1000e nego 500e, posto vlasnik zelene daje I drugi set tockova, sto ti je realno 500e vrednosti. Zelena ima siber sto je meni jako bitna Stavka, a kupovina automobile od prvag vlasnika ima poslebnu draz, ja sam zato I usao u dugove ne bi li samo uzeo ovu moju poslednju Bockovu, a sada moju Kupru!

U pravu si za taj prizvuk koje straight pipe daje kolima, vadjenjem srednjeg lonca se dosta vibracija prenosi na auto, koje srednji lonac anulira, pa je pri krstarenju po autoputu zvuk zamarajuci, tako da ko tako koristi auto bi se brzo smorio. Ja sada jedna cekam da prodam Klija, odmah sam mu spustio mekasimalno cenu, stoje mi dva automobile koja zelim malo vise da vozim.