Autor Tema: Divljac na putu  (Pročitano 3646 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Francesko

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
Divljac na putu
« poslato: Januar 11, 2010, 11:44:42 pre podne »
Pozdrav svima. Tekst ce biti malo duzi i molim vas da ga procitate u celini.
Juce sam se vracao sa prijateljima iz Negotina u Nis, gde inace studiram. Vracali smo se FIAT - REGATA 90(ne znam da li je ovo godiste ili neka oznaka, covek mi je samo taj broj rekao)-om. I najednom naleti na put srna, sva sreca sto je covek koji je vozio ukocio i skrenuo ulevo, inace steta bi bila mnogo veca. BAM!!! Udarili smo srnu desnom stranom, tj prednjim desnim farom i zavrsili na sredini kolovoza, pritom je neki golf II bio iza nas i samo nas je skot obisao je*em mu seme prokleto dusmansko, niti je stao da vidi dal je neko povredjen, niti nista samo obisao i nastavio put crkotina...

Nazad na kola, srna krklja na putu ali ne krvari puno, bacili smo je sa strane da utvrdimo stetu, a steta je sledeca: prednji desni far je napukao, tj. puklo je staklo a sijalice su ostale citave; prednja plastika je pukla na pola i jedna polovina ima sada rupu, pri tom je srna verovatno kopitom tu udarila i malo probila hladnjak, ali nista strasno; branik je napukao na nekoliko mesta, ali mislim da ce mozda i moci da se ispegla.

Mene sada zanima da li moze neko od vas nabaviti te delove, znaci: desni far komplet, prednja maska, i opcionalno prednji branik i hladnjak. Zeleo bih na taj nacin nekako da pomognem coveku. Odokativno je steta oko 100 eura, barem ga je on tako ocenio.

Sto se tice srne, dok smo mi gledali stetu ona je crkla, jadna. Sva sreca sto je auto kabast i jak pa nama unutra nije nista bilo, i uspesno smo stigli u Nis.

Molim vas pomognite mi sto se tice ovih delova.

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
Odg: Divljac na putu
« Odgovor #1 poslato: Januar 11, 2010, 01:52:21 posle podne »
sto niste dali usta na usta srni dok je krkljala?

elem, taj sto te zaobisao, mogao si tablice da mu zapises pa da ga prijavis. U obavezi je bio da se zaustavi i pomogne.
Sto se delova tice ... ne znam da li VW delovi pashu na Fiat Regatu... cenim da bi Krletov majstor rekao da moze.
Svaka pobuna, svaki otpor počinje jednom rečju - Ne!

Krle

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Januar 11, 2010, 02:09:29 posle podne »
ma sta pricas.... Koga da prijavi? hehhe, inace moj majstor je strucnjak u oblasti mehanike... Ovaj kreten sto me upropasti nije majstor, a ponajmanje ,,moj,,. Elem, pre pola sata sam isao na Vozdovac, krecen nazad prema NBGD, spustam se od hotela Srbija(Ustanicka) i hocu da se iskljucim na auto put kod frizerske skole, na semaforu samo jedna traka za levo... Kolona... trakom pored prolazi i prestize me dzipcic crni zatamnjen naravno, a dve patrole bleje u njega i prate ga pogledom, za njim prolazi i zastava 101... Dzip prolazi kroz crveno, skrece nepropisno, panduri i dalje gledaju i samo gledaju, pametni cikica sa 101-om krece za dzipom ne razmisljajuci o prekrsaju, veli covek kad moze on mogu i ja... Panduri ga zaskacu i vade iz kola ko da je nekoga roknuo, matori izbezumljen gleda sta se desava, pokazuje na dzipa kako odlazi a oni njemu(ja otvorio prozor i slusam, desavanje na 5 metara od mene) ,, njemu se moze, tebi ode dozvola,,!!! I koga da prijavis, danas!!!!!   :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Van mreže Dino

• Uprava Kluba
  • Hero Member
« Odgovor #3 poslato: Januar 11, 2010, 03:42:00 posle podne »
Bas sam se naljutio citajuci Krletov post..  angry2

Sorry za OFF

Van mreže Schultz

• VW Početnik
« Odgovor #4 poslato: Januar 11, 2010, 04:23:56 posle podne »
ni

Van mreže boxnis

• Sr. Member
« Odgovor #5 poslato: Januar 11, 2010, 04:28:39 posle podne »
e svasta se desava tako ti je to u srbiji sa korumpiranim pandurima...
a zamisli da ste udrarili svinjce...kakva bi steta tu bila..(hocu da kazem kako nije sve toliko crno)
e sad.. dali je na putu bilo znaka  

ako je bilo znaka onda nista...ali ako nije bilo mogli ste da pozovete muriju da naprave uvidjaj...zapisnik i td...pa zatim tuzis u dobijes pare za stetu i pretrpljeni strah  biggrin

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #6 poslato: Januar 11, 2010, 04:52:06 posle podne »
:)
Ma dobro ko zna

Van mreže Francesko

• VW Početnik
« Odgovor #7 poslato: Januar 11, 2010, 06:01:31 posle podne »
Ma razmisljali smo dali da zovemo muriju, jer znaka nije bilo, tek je bio znak na jedno kilometar odatle, i to 2 znaka na razdaljini od 300 metara. Ali covek je rekao da se sudi vec 10 godina u parnicnom postupku protiv drzave za iznos stete od 15.000 eura i da jos dinara nije video, a kaze da je dao vec 500 eura drzavi za dazbine. Jbg. on je skeptik a ko sam ja da mu solim pamet kada on nece da zove muriju.
Sto se tice onog u golfu jedino sto mogu je da ga zalim, jer Bog sve vidi, i ko zna sta ga ceka u buducnosti.
A za pseta necu da trosim reci, mada ima ih svakakvih, npr. cale od moje devojke je saobracajac i sto se tice posla koji radi skidam mu kapu, iako se "privatno" ne mirisemo  biggrin.

Udes se desio na mestu izmedju skretanja za Salas i Folk Diska, jos preciznije izmedju skretanja za Salas i onog prvog mosta ko zna.
Sto se tice srne, rekli su mi ti ljudi sto sam putovao sa njima da su lovci jutros vodili hajku, i da ih je bilo mnogo i sada divljac izmedju hajki je dezorijentisana...

Van mreže Wele

• Ultimate Member
  • Lupo GTI, Arti
« Odgovor #8 poslato: Januar 11, 2010, 07:36:52 posle podne »

Van mreže martini_u_kuci

• Master Member
  • Auto: 2003 Golf mk4 TDI GTI
« Odgovor #9 poslato: Januar 11, 2010, 08:51:13 posle podne »
misim dae tai klip fejk...

Van mreže ichbinmilann

• VW Početnik
« Odgovor #10 poslato: Januar 11, 2010, 09:21:35 posle podne »

Van mreže Boban

• Auto Union
  • Uprava Kluba
  • Ultimate Member
  • Vorsprung durch Technik
    • vw club serbia-forum
  • Auto: Comfort Coupe
« Odgovor #11 poslato: Januar 11, 2010, 10:39:14 posle podne »
Sto se tice delova, najbolje je da pogledas na nekom otpadu ili u BG na bubnju...Ne znam dal ti znaci da ti nadjem neki otpad u BG-u?

btw Skoro sam video na kosutnjaku kako interventna prevrce lika u novoj A6...moram da priznam da mi je bilo cudno biggrin

Van mreže Francesko

• VW Početnik
« Odgovor #12 poslato: Januar 11, 2010, 10:53:38 posle podne »
Ma znacilo bi mi bilo sta, ja jesam u bg-u cesto u toku sezone(fudbalske), ali nemam vremena da se mandam po bubanj potoku, znacilo bi mi ako nadjes bilo koji deo od onih koje sam naveo, ali veruj mi ni tebi ni sebi ne cinim uslugu, vec tom coveku sto mu je srna prejebala auto. Ako imas vremena i ako te ne mrzi promaji se i vidi, pa mozes kupiti i poslati mi ovde u Nis, a ja tebi platiti, pa taj covek meni  boodala.