Pozdrav svima. Tekst ce biti malo duzi i molim vas da ga procitate u celini.
Juce sam se vracao sa prijateljima iz Negotina u Nis, gde inace studiram. Vracali smo se FIAT - REGATA 90(ne znam da li je ovo godiste ili neka oznaka, covek mi je samo taj broj rekao)-om. I najednom naleti na put srna, sva sreca sto je covek koji je vozio ukocio i skrenuo ulevo, inace steta bi bila mnogo veca. BAM!!! Udarili smo srnu desnom stranom, tj prednjim desnim farom i zavrsili na sredini kolovoza, pritom je neki golf II bio iza nas i samo nas je skot obisao je*em mu seme prokleto dusmansko, niti je stao da vidi dal je neko povredjen, niti nista samo obisao i nastavio put crkotina...
Nazad na kola, srna krklja na putu ali ne krvari puno, bacili smo je sa strane da utvrdimo stetu, a steta je sledeca: prednji desni far je napukao, tj. puklo je staklo a sijalice su ostale citave; prednja plastika je pukla na pola i jedna polovina ima sada rupu, pri tom je srna verovatno kopitom tu udarila i malo probila hladnjak, ali nista strasno; branik je napukao na nekoliko mesta, ali mislim da ce mozda i moci da se ispegla.
Mene sada zanima da li moze neko od vas nabaviti te delove, znaci: desni far komplet, prednja maska, i opcionalno prednji branik i hladnjak. Zeleo bih na taj nacin nekako da pomognem coveku. Odokativno je steta oko 100 eura, barem ga je on tako ocenio.
Sto se tice srne, dok smo mi gledali stetu ona je crkla, jadna. Sva sreca sto je auto kabast i jak pa nama unutra nije nista bilo, i uspesno smo stigli u Nis.
Molim vas pomognite mi sto se tice ovih delova.