Ode puntic sporting pa smo se malo ponovili,gledao sam sve i svasta,bezao od dizelasa a uslov je bio da je 4vrata,da ima makar upotrebljiv gepek i klimu,na kraju je izbor pao na golfa 5

Dakle g5 2008 godiste sa motorom 1.6 od 75kw i fabrickim plinom kupljen od momka koji ga je licno uvezao iz italije pre dve godine i menjao sve sto je bilo potrebno da se menja za sta mi je prilozio urednu dokumentaciju sa sve papirima iz ita i sa carine tako da sam sto se velikog servisa tice miran,takodje dobio sam i dva seta tockova,oba sa gumama 2017 god.Juce sam uradio mali servis i zamenio dve manzetne i to bi za sada bilo sve od ulaganja.
paket opreme je comfortline a ono sto sam do sada primetio od opreme da ima je kozni volan podesiv po dubini i visini,elektro retrovizori sa grejacima,naslon za ruku podesiv napred-nazad i gore-dole,zadnja klupa deljiva,servo,abs,esp,automatska dvozonska klima,sva 4 podizaca stakala,spustanje i podizanje prozora na kljuc,hladjenje kasete,10xairbag i otprilike je to to.Do sada sam presao 200km tako da se jos uvek upoznajemo.evo i par slicica