Sto se majstora tice, trenutno mi skoda (a odrzava i passat) kod Nese, u naselju sljaka. Drugi je Dejan (ali je prepun i ne idem vise tamo, ali dobar majstor), nalazi se u naselju Čalije, i treci, vec pomenuti ovde, Sasa kod bogoslovije (mnogo duga lista cekanja). Sva trojica su dobri majstori.
Sto multimedije tice, pa ja ne znam sta sam cekao 3 godine. Plasio me zvuk, ali nema odstupanja. Cak i ako ima, neprimetna je razlika u odnosu na original.
Sto se tice kompatibilnosti, leglo ko budali samar. Na izgled je kao fabricka, velicina ekrana taman 8", a ona ful tač od 10" je vec velika i ne uklapa se.
Prezadovoljan sam, i price kako su "kineske" su mi smesne. Niste ih koristili i neznate benefite androida u vidu auto multimedije.
Sto se tice fabrickih, totalno nefunkcionalne i kod vecine neto fali. Ili pixeli, ili crne fleke. Video ih dosta i svaka sa falinkom. A da ne pricam sto sa njima ne moze nista, osim da svetli

Edit:
Da... skoda ima onu manju multimediju, i svakako cu da ubacim vecu, cim resim preko potrebne stvari. Da kupim zimske gume i alu felne, mali servis i leći će veca multimedija sa parking senzorima i kamerom
Jedino je rikverc kamera koju imam na pasatu losa, ali nekako mi ne smeta...