Ne znam ni sam što nisam pre prestavio auto, ali nikad nije kasno. Razmatrali smo prodaju u martu, da se ponovimo sa B6 ali nisam našao primerak koji je bio vredan kupovine i za sada odustali od zamene.
Audi A4 1.8T (agu) 2000 godište, S-Line oprema (polukadice, vešanje). Kupljen od 2og vlasnika, inače prijatelja sa 175.000km, sad je na 247.500km. Auto ima Zavoli sekvent, troši 8l plina na 100km. Ne znam kako ali se ne bunim

Auto ima ogrebotina na prednjem i zadnjem braniku od parkinga. Enterijer je kao nov, fabričke presvlake su preko a ispod nova sedišta. Uskoro kreću radovi. Plan je da se otvore farovi jer su projektori nagoreli i svetla su katastrofa. Da stavim Morimoto i da ubacim Xenon svetlo. Dok se to bude radilo, ofarbaću i kočione čeljusti. Trenutno su na njemu fabrika 15", plan je da uzmem S-Line 17" felnu. Prošlo leto odrađeno nebo jer se skroz odlepilo. Skoro zamenjen i displej na tabli jer se ništa nije videlo.
Mehanički skroz utegnut, odrađen veliki servis pre 4500km. Kad se oslobodi garaža kod majstora ide na zamenu levog homokinetičkog, desni ležaj se malo čuje i jedno rame prednji levi točak je popustilo.
To je to što se auta tiče, planova nekih većih sem ovoga što sam nave nema. Krajem leta postoje šanse da odem neko vreme za Švicu pa eto možda tad padne noviji. Ali otom potom.
Za sad jedna slika, kad se prolepša biće par slika.
Pozdrav