Autor Tema: stil sredjivanja auta  (Pročitano 8899 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

sale89bre

• Gost
Odg: stil sredjivanja auta
« Odgovor #20 poslato: Decembar 24, 2009, 06:35:22 posle podne »
Na ovakvim kolima leze razni stilovi... Sta mislis kako bi izgledao golf 1, passat 1,2 ili nesto slicno ovako sredjeno?
Na kockasti auto jednostavno ne idu ovakvi delovi

Doduse ima i promasaja bez stila...
http://www.polovniautomobili.com/oglas279833/volkswagen_golf_1_16/

Na mreži admin

• Glavni baja
  • Administrator
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
    • VW-Club
  • Auto: Audi Q8
« Odgovor #21 poslato: Decembar 24, 2009, 06:36:56 posle podne »
German style... Jedino sto me kod njega nervira je to sto polako sva kola pocinju da se budze u tom fazonu...

pa zbog SEK-E  lollol zato sto je to jeftino :) nema vise LSD doors na dugmence taj sistem kosta 2000e i vise ne znam da li ga je iko u srbiji i stavio.... izliven gepek od nekoliko soma eura ozvucenja. prosireni rubovi hromirane 20" tice... body kitovi... itd....sve to mnoooogo vise kosta....  pa uvek bi pre stavio zadnji rigerov branik od ABS-a nadrkan od 700e nego kaooo lepse mi da sklonim lajsne sa mog fabrickog i to je to... ne zajebavajte :))))))))))

evo jednog primera....

znaci ovaj hoffelov branik na petici je krs i ciganlija... plastikaner...

al zato ofarbas lajsnicu i skines oznake od pozadi Golf TDI i to je full
 lollol lollol lollol lollol lollol lollol lollol

niko ne prica o tome.. zna se sta moze sta ne moze... sta ide sta ne ide... u krajnjem slucaju ako se vlasniku i to svidja.. ekstra... bar ja tako radim sredjujem auto za sebe a ne za druge da bi mi se divili slikali telefonima itd...
sve shto radim radim za svoju dushu

Van mreže DamirK

• Eurodubs fotograf
  • Ultimate Member
  • Pol: Muškarac
  • Eurodubs / Detailing Oprema
    • Detailing Oprema
  • Auto: Golf MK6 GTD, VW UP
« Odgovor #22 poslato: Decembar 24, 2009, 07:08:50 posle podne »
Mozemo o ovome u nedogled.
Uglavnom svako ima svoj neki ukus, i vremenom se veze za odredjen stil.
Ima raznih nacina kako mozes srediti odredjen auto, ali ima i nekih stvari koje jednostavno ne idu... ;)
Nekad se i zeznes, promenis misljenje, nekad uzmes nesto sto je jeftinije, pa ga posle skines i spalic i odes kupis onaj skuplji  lollol
Kao ja npr. da imam kesha koliko bi mi trebalo, zamenio bi ovaj branik za fabricki R32.  biggrin

Mislim da je najbitnije da covek prvo odluci sta i koliko hoce, najgore je cini mi se kad se krene i bez bilo kakvog plana.
Tada covek moze najvise gresaka da napravi.
Ja sam napravio gresku u pocetku, poceo sam da sredjujem auto koji nisam planira. Da sam planirao da sredjujem, uzeo bi auto sa 2 vrata, GTI itd. itd.
Mislio sam da kad kao klinac nisam mogao da necu nikada, e onda sam se zeznuo, naisao na ovaj sajt, poceo sve vise i vise da zalazim u "VW" vode... i morao sam jednostavno da vam se pridruzim  lollol

Nema veze zamenicemo i taj motor  lollol zavariti vrata...
« Poslednja izmena: Decembar 24, 2009, 07:14:35 posle podne od strane DamirK »