bassovi BXC serija bar 10ke sto sam slusao sviraju izuzetno dobro za pare i glasno na malo snage i to u kompresijama od po sta znam 18L neto za komad, ALI ne mogu da odsviraju sve, tj pop muzika bude muljava i neki house sta znam, a recimo rap je izuzetno strava sa dva ili vise komada i drum i bass, to razvaljuju

treba ti samo 50rms po komadu i dva ta izuvaju

ostalo nista nisam slusao osim ovog, evo i sliko sam sa Norbijem kome sam ugradio jednu 10ku(Raveland AXX1010) ali vrednu na 500rms i tom su recimo konkurencija 4 SAL BXC u kompresijama na primer, ali opet ne sviraju svu muziku dobro, nesto sviraju ogavno a nesto sviraju strava

a ovde seli u auto i uzo i odvrno onaj volume i samo smo se pogledali i nisam smeo dalje lol, slab zvuk(jer nije ni setup za zvuk) al promaja suluda, a taj autic se cuje na jedno sta znam pola kilometra, a blize ko da je neki mocan jedan ogromni woofer ili neki mini koncert

nisu bas bistri ti iz SAL-a, mesto sto izbacuju samo slabe serije zvucnika bolje da uloze u jedan super jeftini zvucnik koji ce da svira bolje od svih koje prave zajedno hahahaa

taj woofer BXC da preprave malo i napujdaju nek bude i dupla cena sto je onda valjda 30 evra max, al da svira i da izuva