Ja sam se cuo juce sa glavnim covekom iz LLumar-a,radi se na tome da se ovakve gluposti ukinu,mozda se nesto promeni do proleca sledece godine,videcemo... svakako je nerealno,jer svuda u Evropi uz kupljenu foliju dobijes sertifikat i to je to... Srbija ako hoce u Evropu morace da menja pravila...tako da ce sad malo da ga duvaju jer niko nece dati 15000 din.za atest kad montaza folija i same folije ne kostaju toliko po jednom vozilu.
Rogi ja sam te smatrao za ozbiljnijeg lika

Da li ti znas koliko Srbija gubi para zbog nameta na LPG i koliko LPG udruzenje je strucno i veliko i koliki broj ljudi privredjuje u tog grani privrede? Oni godinama ukazuju da Srbija zbog nameta i reatesta na LPG (najvecih u Evropi) gubi jako puno i ekoloski i u budzetu, pa niko nista. Prodaja LPGa opala skoro 30%, mislis da se neko potresao zbog toga? Da nece keramicar ili rostiljdzija u vladi da se potresu? E onda uporedi taj LPG (ne)priliv u budzet sa prilivom od tamnih folija, pa razmisli da li ce nekog gore da bole penis bar na pola sekunde.
Sto se tice EU i Srbije, pa nikom na vlasti ne odgovara da Srbija udje u istu. Ovde su pravili zakone za sebe, imaju logiku samo za sebe, jasu narod za licni interes. I to se jedino menja na izborima, ali fora je sto na izborima imas opciju A i B i eventualno C, a sve tri opcije su iz istog lonca. Ukoliko se pojavi opcija D koja je recimo sam Isus izbavitelj, taj ce mometalno biti stigamtizovan kroz medije i centre moci, kao skaradan i los izbor. U prevodu na izborima ljudi biraju ono sto nam bagra dozvoli da biramo

Zacarani krug