Ma 50% je sasvim dovoljno... Meni je bilo na zadnjem staklu 75%, bar tako kazu u radnji sto su mi prodali folije, i bilo mi je pretamno... Mislim da ni ne treba vise od 50% jer sve preko smanjuje vidljivost vozacu... Nocu jedva da sam video kako parkiram...
Sto se tice Llumar folija, receno mi je da nema kod nas da se kupi, bar u NS-u, nego da se uvoze iz madjarske i da su za ceo auto (u mom slucaju golf 2) oko 40e, a obicne folije za ceo auto izadju manje od 500 din..
Moze se isto dobro uraditi sa tim fals folijama, samo ako covek ima strpljenja da radi sve polako, i kako treba... i ne izblede, nit se prave baloncici... Video sam licno na golfu 2, u NS-u od tog lika sto prodaje te folije... bitno je samo dobro pripremiti stakla, raditi u prosoriji gde nema strujanja vazduha i slicno, i jako je bitno dobro ih oprati... Eto samo toliko... a sto se tice atesta, i to sam se raspitivao, i cuo sam da atest, u sustini nije taj papir, nego onaj trouglic sto pise na staklu svakom... Kad se budu stancale takve folije, bice atestirano... e sad, mozda je tako, mozda i nije, al ja prenosim samo sta sam cuo...