Bobane hvala

polako samo, videcu kako ce biti...
sta se bre zentate da stavite folije....spucajte koliko ocete...neki panduri ni ne gledaju to, neki samo opomenu i puste....najgore sto moze da se desi je da date krvavu i to je to....
a ako cete po zakonu, onda ne vredi stavljati folije napred....ako se stavljaju samo nazad, onda neke svetlije da ne bi bila ogromna razlika...
Aj ovako slikovito da objasnim sto se ,,zentamo,, , pa iz istog razloga iz kog se ti ili ostali zentaju da voze zutom trakom na Brankovom mostu,il pored sajma iz pravca grada itd...Zakon koji je donet je vrlo jasan. Ko ima prednja stakla zatamnjena vise od dozvoljenog, tih 30% ide mu kazna, tj za taj prekrsaj ti sledi 6 kaznenih poena cini mi se, kazna od 15 do 30.000din i 3mes ode dozvola. Nije stvar u zentanju il ne vec u zakonu koji je donet. A sad na kog ces pandura naleteti to je cista kocka. Ako bi me samo ,,terali,, da skinem sam foliju na licu mesta,to je najmanji problem,al poeni,crvene,pa zabrana,e to se ne isplati sa ,,kurcenjem,, . Zato to zakonu sem ako nemas vezu u panduraciji :D pa tad mozes sve i 100%