ok, slazem se, nisu skroz crna. e a sad da se vratim na pocetak price i ono sto sam pisao, a ostalo je i moze se opet pogledati. ovo je folija. ali fabricka folija, nisam je ja stavljao. i ja sam prvo mislio da je samo staklo te boje kao flasa od piva npr sto je zelena, ali video sam da nije, kad mi se na jednom mestu ogrebalo i pokazalo se belo obicno staklo ispod, a imaju natpis tined. iz toga sam isao logicki, da kada bih zeleo da resim problem zatamljivanja sa zakonom, a imam natpis tinted na staklima, ogulio bi ovu foliju i stavio tamniju uz pricu da je fabricka. sve to stoji zapisano. posle toga se prica rasplinula u...
i ne savetujem nikoga da to uradi, niti smatram da imam odgovornosti ako neko ko to uradi nastada. pisem sta bih ja uradio. da mi trebaju crna stakla. cak i da nemam tinted natpis, napravio bih ga da toliko zarko zelim zatamljenje, a zakon nikako ne dozvoljava. ne zelim da zvucim kao neko ko misli da vredi vise od drugih, ali nebi mi bilo prvi put da radim nesto sto niko ne radi, sa uspehom. ne samo kad je u pitanju policija, pravo itd., nego uopste.
nadam se da nikoga nece isprovocirati ovo, bilo je najiskrenije.