Hvala puno svima.
Tomislave, ovaj Passat je sa Americkim specifikacijama, pravljen je u Mexico :D. Zato je ovakva klotara. Inace da je GCC spec onda bi sigurno bila druga prica sa opremom.
Miro haha dobro si me cimnuo dok ne dodjoh do kraja recenice :D. Ne ide lose zapravo, nista mi bolje ni ne treba, ovdje su skoro sve ravni putevi i imas do 7-8 traka u jednom pravcu tako da ne brines za preticanje da ti treba jak auto :D. Na autoput se lepo ponasa tu oko 3000 obrtaja pri brzini blizu 140 koliko je max ogranicenje. Tako da je i potrosnja sasvim ok.
Auta ovamo sa manuelnim menjacima ima vrlo malo, vjerovatno i to sto ima - nisu za GCC trziste.
Makoo koliko sam vidio na ovu Jettu komande na volan su samo za telefon, a to mi ne treba. Na onu noviju na volan je tempomat i fino je uradjeno. A na ovu je cini mi se tempomat samo na levu rucicu, gledao sam na aliexpress ta rucica je oko 30e nije uopste skupa samo ne znam koliko je pametno stavljati kineski tempomat, da nedje ne zavrsim sa zakljucanim tempomatom na 139km/h to ne bi bilo lepo haha. Gorivo je sad tacno 50 centi, special 95 oktana. Dizela i nemaju na vecini pumpi

Danas sam bio gledao neke felne, neke 18ice su bile lepe ali skupo oko 750e sa gumama posto su nove. Trazim nesto polovno ako naleti. Nasao sam u oglase ove sa mk7 gti (hvala pekar na informaciji) ali covjek ima samo 2 felne :/. Razmisljam se da li da kupim tako pa ako nalete jos 2 imacu set :D ili da cekam nekoga ko ce prodavati sve 4, mada je ovamo tesko naci polovne gume i felne jer je vjerovali ili ne zabranjeno prodavanje polovnih guma :D