kupio je 10 btc kad je bio 200$ jedan , mi smo mu pricali da proda kad je skocio na 2000$ .. pa kad je na 4000$ odleteo.. kaze covek, prodajem kad imam da otplatim kucu.
ceka februar , kaze da ce da skoci na 40k i onda ide gajba + vRs oktavija

ovaj drugi je podigao pare , sve regularno. uplatio je 4k pre jedno 2-3 nedelje sve u koracima, i kaze da je digao sve jer je krenuo da puca psihicki kad skace gore-dole kurs, a i ostace bez

ako pukne pare.
trenutno su kriptovalute i dalje kocka , ali je rizik manji nego u kladionici , a dobit veca nego na berzi, zato dosta ljudi ide na tu varijantu. ja ne bi preporucio nikome da proba da zivi od toga, jer moze sutra da ustane bez prebijene pare.
ja sam pre tacno 7 dana otvorio racun , nosen njima dvojicom, i stavio 50e za foru, sad je na 60e , znaci ako nastavi tim tempom da raste, imam svaki vikend po 10e za pivo :D
kad smo vec pri temi.. u igri su i etherium i litecoin .. sve ostalo su neke mucke i prevare, to ni ludom ne preporucujem.
etherium ide polako na gore al konstanto, litecoin skace gore-dole, u prosle 3 nedelje je sa 70e skocio na 250e, tu ko je imao nekih para se fino omastio, sad stagnira.
sve u svemu ja bi savetovao ko ima 50ak evra da ubaci na po svaki od ovih , pa ce biti uvek nekog rasta.