Autor Tema: BOSE pojaclao kako ga prikluciti  (Pročitano 2991 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže pekarce

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
BOSE pojaclao kako ga prikluciti
« poslato: Decembar 07, 2009, 02:59:23 pre podne »
zdravo svima
imam jedan problem,pre neki dan sam demontirao sa jednog auta pojacalo marke BOSE (AMP 3510) i Subwooferbox SW Q2
morao sam prerezati zice  da bih ga mogao uzeti i sad neznam kako ga povezati na auto
ako neko ima neku shemu ili neku adresu gde mogu da nadjem shemu,ili bar da mi neko moze pomoci svojim recima, hvala unapred
veliki pozdrav
Pekarce

Van mreže shvexoman

• Master Member
Odg: BOSE pojaclao kako ga prikluciti
« Odgovor #1 poslato: Decembar 07, 2009, 08:52:12 pre podne »
To je malo zeznuto ako nisi pokupio komplet instalaciju, a jos bitnije je koji Player imas, iz kog auta je pojacalo? Bose sistem je jako slozen i kad je fabricki integrisan u nekom vozilu tu se do detalja vodi racuna, uklope adekvatan plejer, adekvatne zvucnike, pozicije zvucnikai woofera tako da u tom autu svira VRH a kad se to pocupa i stavi u neki drugi auto uglavnom bude tesko razocarenje.

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #2 poslato: Decembar 07, 2009, 10:01:50 pre podne »
Ae to uslikaj pa okaci ovde, lakse ce biti da se rastumaci
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže pekarce

• VW Početnik
« Odgovor #3 poslato: Decembar 07, 2009, 08:26:16 posle podne »
evo slike:
sledio sam upute za upload pa mozda sam uspeo da ih umetnem.
http://img137.imageshack.us/gal.php?g=071220091040.jpg
  Sad imam otvorene dve teme sa istim pitanjem,pa pisacu samo ovde da ne dodje do zabune.
Znaci:to sam skinuo sa Lancia Dedra S.W.,sa odpada,i morao sam prerezati zice jer su vodili ispod tapacirunga,nadajuci se da ce se lako posle naci neka sema za povezivanje.
Medjutim ja sa mojim poznavanjem pretrazivanja po internetu nisam uspeo da nadjem nista,zato sam zatrazio pomoc ovde.
 Player koji imam je MAJESTIK SCD 221,na prednim vratima imam Kenwood  zvucnike a na zadnjim Alpina (prednji su malo veci od zadnjih).
neznam sta bih drugo mogao reci
  Hvala unapred.
Pekarce

Van mreže shvexoman

• Master Member
« Odgovor #4 poslato: Decembar 07, 2009, 08:47:38 posle podne »
tesko ces to da uklopis jer je taj sistem namenjen za fabricki plejer koji ima posebne izlaze za to pojacalo, sve to moze da se prebudzi ali veruj mi nece to da svira ni priblizno kako ti ocekujes, uvek kad se vezuje takvo pojacalo na after market plejer dolazi do zujanja u zvucnicima, pucketanja , brumova kad se pali i gasi. A ne pricam napamet imao sam iskustva sa tim

Van mreže sandokan

• Hero Member
  • Auto: golf 1
« Odgovor #5 poslato: Decembar 07, 2009, 09:42:47 posle podne »
mi ti ne mozemo odavde mnogo pomoci, znaci jedino ti ostaje da ti neki lokalni majstor za elektriku to sredi, ili kad dodjes u mk da ti tamo neko pomogne

Van mreže pekarce

• VW Početnik
« Odgovor #6 poslato: Decembar 07, 2009, 10:28:57 posle podne »
ok decki,u svakom slucaju hvala vam
srdacan pozdrav svima
Pekarce

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
« Odgovor #7 poslato: Decembar 08, 2009, 10:52:29 pre podne »
Po velicini samog pojacala, mislim da je gubljenje vremena (i para) pokusavati budzenje, jer je pojacalo malo (gabaritno) i nema snage za pumpanje nekih ozbiljnijih zvucnika.
A to sto na internetu nemozes nista za Majestic da nadjes, bas me cudi  lollol Sama marka je mnooogo dobra i poznata  lollol
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže pekarce

• VW Početnik
« Odgovor #8 poslato: Decembar 08, 2009, 01:08:58 posle podne »
znam da je marka smesna i u redu je sto se smejes,ali ja nisam trazio za MAJESTIK  po internetu,nego za BOSE,a mislim da kad se radi za marku Bose i nije za podsmeh.Ja na ovom forumu sam trazio pomoc kako da povezem pojacalo sa subwooferom marke Bose,nije bilo rec o kvalitetu moga playera.Ja sam vec i na pocetku rekao da ne razumem nista o ozvucenju u kolima,pa zato ste vi tu da pomognete,(bar ja to tako shvacam).Majestik sam kupio zato sto je jeftin,ima ulaz za USB,za memorisku karticu,AUX,ima poseban izlaz sa pinovima pozadi (mozda je taj izlaz i predvidjen za pojacalo ili neki "jaci"zvucnik) i posto se ne razumem u tu tehniku mislio sam da je to prosto i jednostavno za povezati,medjutim decki su mi lepo objasnili da to i nije tako lako u ovom slucaju.Ja sam se lepo zahvalio svima koji su se potrudili da mi pomognu,a sad,kome je sve to smesno,sta ja tu mogu.
Jos jednom se zahvaljujem ovom forumu.
Srdacan pozdrav svima
Pekarce