Kao što Nenad kaže, samo provereni servis za ugradnju i provereni majstor za montažu. Oridjidji lovato aparatura se podrazumeva a jedan takav oem lovato sistem se i nalazi kod mene.
Problemi nastaju kada se ugradi turčin ili poljak

...
Pre 10ak godina je ugradnja na 1,8 karb mene koštala 270e + atest. U to vreme su se kopije ugradjivale za 180/190e pa sam bio predmet sprdnje kako sam džabe pukao 70ak evrova.
Ubrzo je došlo mojih magičnih 5 minuta koji traju i dan danas

...
Zamenjen SAMO jednom filter i to na prvom redovnom servisu posle predjenih 1000 km.
Jedino sam pojeo gomance što sam stavio bojler od 30 litara mada mi ni to ne smeta. Plinčugu počnem da tražim posle predjenih 200 km a obicno dopunjavam posle predjenih 250 km ili potrosenih 25 litara.
Šta je pisac hteo da kaze

....
Za sve ove godine nema pumpe gde nisam tankovao plinčugu.
I ovde i onde, i gore i dole, i kod nas i kod njih ....
poenta je da meni auto ide uvek isto i da je potrošnja konstantno ista. Oko 9/10 litara na otvorenom.
One prazne i šuplje priče da je kvalitet nasutog plin ovakav i onakav pričaju jajare koje su htele da ustede koji evron pri ugradnji pa su montirali divljaka. E neće da moze tako ...
Baštenska creva uvezana izolir trakom

... plinska istalacija u KABINI umesto ispod vozila

... to mi prvo pade na pamet što sam video na nekim kolima.
Skoro beše povika na neku crnu smolu koja je razarala instalaciju i isparavač. Kad čujem takve priče uvek stavim prst na čelo i zapitam se kako takva sranja mene uvek zaobidju

...
Zanimljiva tema za diskusiju, svako ima svoje vidjenje. Nekad je bila aktuelna fora za zajebanciju, u fazonu ULAZ BESPLATAN ali se IZLAZ NAPLAĆUJE

....
Čika travi je odavno skapirao da je jeftinije na mostu platiti 1 dinar nego na ćupriji 2 dinara

...
...

... Toliko od mene, nešto mi bilo dosadno pa što bi reko moj kum grafičar, reših da malo palamoodim

...