Поздрав свима
После 4 године како возим свој ауто PASSAT B5,5 1.9 TD(I) 74кw / 101кs Еuro 4

опрема BASIC (била некада

) најзад да га лепо преставим

. Купио сам га 2013 године 7 Јула и возим га и даље и не бих га мењао за авион, уграђивао сам му додатно свашта па и скидао па опет дограђивао и тако нон-стоп али у супштини су то биле све ситнице за 4 године има баш дугу историју и сваки моменат уградње или неки важан догађај је забележен. Када бих хтео да вам испричам све и покажем сликама требало би ми недељу дана да то испишем и убацим све слике које имам и можда и више.

Зато сам решио да изаберем неке по мени најбоље слике да вам преставим мој ауто, слике са Баракуда фелнама 17`` су најновије пре неки дан а остале су старије и све иде ка још старијим сликама само да вам покажем какав је некада био и какав је сад. Ово што ћете видети на сликама је само мали делић историје која у мом хард диску заузима више од 29GB. Важно је напоменути да све делове које сам набављао за њега и које и дан данас набављам, набављам од нашег колеге Ауто делови Краљево Ненад на форуму познат као
Nosfaratu човек је најбољи у свом послу! а пре свега ВЕЛИКИ ортак! и можете набавити за свој Passat шта год замислите од опреме по најбољим ценама и најбољем квалитету. Морам да кажем и то да имам за њега још пуно палнова које ћу после реализације истих постављати овде у мојој започетој теми. Од
фабричке опреме почевши од 2013 до 2017 сам му уградио: 1.Темпомат, 2.Магленке, 3.Кожни волан (треба да уградим сада MF), 4.Кожну ручну, 5.Таблу 2DIN, 6.Наслон за руку, 7.Комплет исталације за грејаче седишта осим седишта, 8.Осветљење у задњој пиксли наслона за руку, 9.Држач за чаше, 10.Карбон стајл ентеријера па сам прешао на махагони и опет се вратио на обичну црну боју коју сам одрадио у фолију брушени алуминијум. Да скратим причу да не будем досадан, даља улагања у ауто биће приказана у наставку ове теме и трудићу се да ништа не изоставим.

Све слике ће бити трајно у теми и увек ћу се трудити да вам све детаљно прикажем шта будем радио на њему: