Ja prosle godine bio u Sarti, neces pogresiti sigurno, odlicno mesto..
A ove godine smo se odlucili za Lefkadu, sto rece Wele cini mi se, sveee rasprodato, jedva nasli neki smestaj u Nikiani. Mada ide se kolima pa nije frka za obilazenje gradova i plaza..
Samo kakav je put na ostrvu? moze se ici na 19icama bez problema? 
Zavisi gde planiras da ides?! Ja sam upravo na Lefkadi, podosta ovih izvikanih plaza je u zabitima do kojih treba doci! Bas danas sretnem lika , kazem na koju plazu idemo, a on pogleda moj auto i kaze vodi racuna, ja sam jedva sa X3 stigao...tako da...
Generalni utisak o samom ostrvu je onako, prosecan...uglavnom plaze i more lice jedna na drugu, vidis jednu-video si vecinu, samo ostrvo je nabijeno kao u d...tu, nema onu sirinu ni puteva, sve je nekako mini, zbijeno, nemas taj osecaj ostrva kao recimo na Krfu.
Sam grad Lefkas je lep, dugacka ulica uz more sa puno restorana, a onda kao bum nabasas na ulicu krcatu kaficima, radnjicama...odlican 5!
Obavezno da obidjes, vodopade u Nidriju, seoce Ag. Nikitas sa pravim autenticnim kucicama, lepom plazom...a ako uspes ( ovako kazem jer vecina veruje tek kada vidi i oseti sama) zaobidji Milos plazu, cimas se 20-30min pesaka uz brdo, niz brdo ( ne znas ko je vise smoren, ovi sto odlaze ili ovi sto se vracaju) i onda stignes na plazu koja je ista kao i neke do kojih stignes dooosta brze.
Sent from my iPhone using Tapatalk