Autor Tema: Iskidani srafovi dva nosaca motora 1.9 tdi PD 74 kw  (Pročitano 3073 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže ninkatsujin

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: golf 4 1.9 tdi 74 kw
Iskidani srafovi dva nosaca motora 1.9 tdi PD 74 kw
« poslato: Maj 03, 2017, 10:43:30 posle podne »
U toku voznje pri maloj brzini po gradu motor iznenada izgubio snagu,obtaji pali.Dao sam malo gas, posle 10 tak metara pocelo da lupabiz motora.Odmah sam stao i ugasio motor.Podignem haubu,motor nakrivljen na desnu stranu,pk kais spao.Cujem se sa drugom majstorom,kaze nikako je smes da ga slepas vucom..Kada je stigao sa slepkom,pogledao nosace motora...Bukvalno iskidana dva nosaca  iz aluminijskih lezista koja su totalno ostecena na karoseriji auta.Auto cuvan samo tako,pre 6000  km uradjen kompletan mali i veliki servis full.Bez ikakvih ni najmanjih naznaka u radu motora ili slicno koji bi ukazivali na neki kvar.Molim vase misljenje?

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Van mreže TTS

• Master Member
  • Auto: Bora 1,8T 4 Motion
Odg: Iskidani srafovi dva nosaca motora 1.9 tdi PD 74 kw
« Odgovor #1 poslato: Maj 04, 2017, 12:29:41 pre podne »
Odes kod majstora koji ti je radio veliki servis i jebeš mu mater,jer ili nije zavrnuo sarafe dovoljno,ili ih je pretegao,pa su prolizali navoji,što je po meni veča mogučnost. Sad ili moraš kupiti novi nosač,ili urezati u taj druge veče navoje,pa staviti nove šarafe. Ako te tješi,nisi jedini kome su "kvazi" majstori sjebali nosač...
Moji postovi mogu sadržavati surovu istinu i biti okrutni!

Van mreže ninkatsujin

• VW Početnik
  • Auto: golf 4 1.9 tdi 74 kw
« Odgovor #2 poslato: Maj 04, 2017, 09:03:25 posle podne »
Golf popravljen.Steta minimalna.Zamenjen nosac motora,srafovi,nove ureznice.Pk kais ok,zupcasti ok,uljna pumpa ok,crevo uljne pumpe zamalo stradalo,ali je ok.Razlog: sraf nosaca zasrafljen pod kosim uglom.Dan pre havarije krstio cerkicu,vozio autoputem oko 100 km.Hvala Gospodu!

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Van mreže Guarana

• Master Member
  • Auto: Toyota
« Odgovor #3 poslato: Maj 04, 2017, 09:06:58 posle podne »
ja savetujem da napises i koji pacijent je nakrivo usrafio, kad vec prave ovakve pizdarije, da ih ljudi izbegavaju
lollol