Ako moze neko da mi pomogne bio mu zahvalan.Desni el,podizac na mojeg golfu 2 malo radi malo ne radi,,,podizaci su na autu vec 5 godina,nesrecnik koji mi je prodao je dao polovicnu instalaciju pa sam podizace spojio direktno na akumulator sa osiguracima.E ovako,poceo je pre neki dan samo da klikce na pritisak dugmeta,skidao podziac,direktno na struju radi normalno,sajla ok ,sve podmazano,postavio ,radio je ceo dan ,ujutru opet nece,opet skidam i gledam..sve je ok ,postavim opet radi,,,pa posle sat vremena ponovo ne radi,,menjao dugmad posto ima 3 komada viska ,na levom sve radi na desnom opet nece,nista ne msrdi ..ne gori ne daj boze,za svaki slucaj sad sam ih otkacio za svaki slucaj da ne dodje do paljevine jer mogu da naprave veliki problem to znam,,znaci sada kad stisnem samo klikce i to sam podizac???Nisam bio jos kod elektricara jer dans je nedelja a i zadnji put kad mi je jedan lik to spajao posle njega sam sve sam ponovo je r je to uradio ko dete od 5 godina,ako ima ko da mi kaze nsto u vezi ovoga,,bio bi zahvalan