Svidjalo se to nama ili ne, bice na struju bez zvuka i emocija. 😂
Послато са Lenovo A6020a46 уз помоћ Тапатока
Varas se...kad bih se provozao jednom u concept one-u nebi tako mislio...zvuk i emocije su perverzija...To sam i ja mislio dok nisam dozivio 👍
Ne jebi da si otiso dok je jos imao testne voznje

to mi je tako krivo sto sam omasio da nemam reci
@Rocky
Nije problem u gorivu, ko sto napisah industrijske elektrane su jako cistije od kola, sve da svu naftu tamo koriste umesto u kolima, je cistije resenje.. jeste da treba napraviti novih postrojenja.
Za baterije ce biti vec neka varijanta reciklaze za par godina.. ovaj iz tesle vec te stare planira za power wall da idu, pa kad i tamo budu previse slabe racuna da cemo ovladati neki postupak reciklaze koji je ok.
U praksi je najveci problem infrastruktura koja opasno zaostaje.. imas sada javne punjace sto je super za put.. mozes da punis kuci ako imas kucu.. ali za >90% ljudi koji zive u zgrada nemas nikakvu varijantu koja bi bila prakticna, tu niko nije nista napravio za sad :S .. to prvo mora da se regulise da bi bilo iole upotrebljivo.. ja bi recimo morao preko nedelje da idem na posao sa punjenjem, pa da jurim za vikend javni punjac da ga nafilujem na 100% .. sto bas i nije prakticno uvek.