Autor Tema: problem sa sijalicama golf 4  (Pročitano 2214 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže nenadw8

• VW Početnik
  • Pol: Muškarac
  • Auto: pasat 5.5 1.9tdi
problem sa sijalicama golf 4
« poslato: Februar 22, 2017, 07:28:51 posle podne »
Pozdrav kolege,
Vozim Golf 4 oko 6 meseci,i moram da pitam dali postoji neka odredjena marka-proizvodjac sijalica za kratka svetla i na stop svetlima tj.zadnjoj poziciji? Znaci za ovo vreme izmenjao sam sve pomenute sijalice i to po dva puta!!Plus jos relej za zadnje stop svetlo,pocela i na tabli da sija ''motor shade'' ziv sam se bio u-ro! Mislim,mnogo nesto crkavaju,jos kad vadim one plastike i akumulator zboglevog fara...Da nepostoje mozda neke predvidjene sijalice za golfa4 ili ima neki model koji se najbolje pokazao,do sad sam ih kupovao u ''kit komercu''

Van mreže pimbe

• Rig Pig
  • Master Member
  • VW MALTA
  • Auto: Tiguan 2.0TDI A3 1.6TDI Cabrio
Odg: problem sa sijalicama golf 4
« Odgovor #1 poslato: Februar 22, 2017, 08:07:37 posle podne »
Trazi Hella, mislim da su to ugradne za VW grupu. Nadam se da nije neki drugi problem
Tiguan 2.0 TDI
  AUDI A3 1.6 TDI Cabrio

Van mreže headingmachine

• VW Početnik
  • Auto: Passat b5.5
« Odgovor #2 poslato: Februar 22, 2017, 08:11:41 posle podne »
Verovatno samo dobijas los kvalitet sijalice. Mada, licno sam imao problem da mi su mi sijalice na levom faru crkavale zbog losih zica i one papucice. Sva mi se zica bila ukrutila, jbg ima i dosta godina. Malo sam ih skratio, stavio nove papucice i sada vec duze vremena sijalica nije pregorela. Napomenuo bih da ne kupujem hella sijalice, nego mala privreda po tim nekim radnjama.

Van mreže nenadw8

• VW Početnik
  • Auto: pasat 5.5 1.9tdi
« Odgovor #3 poslato: Februar 22, 2017, 08:26:01 posle podne »
Ma cudno mi je,to mi se nikad na drugim kolima nije desavalo,na bmw-u e34 (imao sam ih 4 komada) svaki vozio po 4-5 godina, nisam menjao sijalice nikad,doduse imao sam i golfa 3-ku gti16v ni njemu nikad nije crkla nijedna sijalica. driving